Eurooppa-liiga: Fenerbahce - Zenit Pietari

Julkaistu: 12.02.2019 08:24


Eurooppa-liiga: Fenerbahce - Zenit Pietari
Eurooppa-liiga | Fenerbahce - Zenit Pietari | 19:55
Turkkilainen suurseura Fenerbahce on todella kehnossa jamassa. Se on Turkin liigassa vain pisteen putoamisrajan päällä. Tämä on todellinen pohjanoteeraus seuralta jonka riveissä pelaa Euroopan suurseuroistakin tuttuja pelaajia. Joukkueessa on muun muassa entinen Valencian pelaaja Soldado, ex-Hammers Ayew ja ex-Chelsean mies Moses.

Vaikka Fenerbahcella onkin mennyt huonosti, niin kotikentällä se ei ole ollut aivan katastrofi. Kymmenestä Turkin liigan ottelusta se on hävinnyt vain kaksi.

Eurooppa-liigan alkulohkossa Fenerbahce tuli kakkoseksi saldolla 2-2-2. Dinamo Zagreb oli lohkon ykkönen, ja Anderlecht romahti eikä voittanut otteluakaan. Trnava oli lohkokolmonen.

Vaikea arvioida, että miten Fenerbahcen joukkueessa suhtaudutaan Eurooppa-liigaan. Se on kriisijoukkue, mutta haluaisiko se jättää muut pelit sivuun ja keskittyä selviytymään kotimaan liigassa kuiville? Vai hakeeko se menestystä europeleistä ja luottaa, että kotimaan sarja hoituu, tavalla tai toisella?

Pietarin Zenit on joka tapauksessa otteluparista suosikki. Se on parempi joukkue, mutta sen ongelma saattaa olla se, että Venäjän liiga on talvitauolla. Zenit on pelannyt hyvin tiheään treenimatseja, helmikuussakin jo kolme, mutta treenimatsi on aina treenimatsi.

Joukkueen syyskausi meni Venäjän liigassa erinomaisesti. Se johtaa sarjaa pisteen erolla ennen Krasnodaria. Eurooppa-liigan alkulohkossa Zenit oli ykkönen saldolla 3-2-1. Se hävisi viimeisen ja merkityksettömän ottelunsa Slavia Prahaa vastaan.

Kotijoukkueen itseluottamus lienee repaleinen. Zenit on tähdännyt tähän matsiin jo pitkään. Zenit +0 asian handicap on ok betsi, jos kertoimeksi saa reilusti yli 2.10.

Eurooppa-liiga: Fenerbahce - Zenit Pietari

Pelivalintamme:

Zenit +0 asian handicap @2.15

Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.15

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.11

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.11

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan