ATP Rooma: Fernando Verdasco - Rafael Nadal

Julkaistu: 17.05.2019 10:56


ATP Rooma: Fernando Verdasco - Rafael Nadal
ATP Rooma | Fernando Verdasco - Rafael Nadal |
Unibet Unibet
Tänään kentällä nähdään valtava määrä tenniskokemusta, kun espanjalaiset maanmiehet Fernando Verdasco ja Rafael Nadal iskevät vastakkain puolivälierissä.

Verdasco kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Dominic Thiemin voittaen huippuvireisen itävaltalaisen yllättäen kolmen erän jälkeen 2-1 (4-6,6-4,7-5) ja toisessa otteluparissa Verdasco oli nuorta venäläistä Karen Khachanovia parempi erin 2-1 (7-5,3-6,6-3). Yhteensä peliaikaa 35-vuotiaalle espanjalaiselle kertyi lähes 5 tuntia, joten kovalle rasitukselle konkari joutui voitoista huolimatta. Pelaaminen oli luonnollisesti loistavalla tasolla, sillä muuten ei Thiemin tasoista kaveria pysty voittamaan. Khachanovia vastaan huomasi väsymyksen hieman painavan, mutta sen minkä Verdasco jalalla hävisi paikkasi hän sen mahtavalla pelinluvulla ja kokemuksellaan. Tänään vastaan kuitenkin asettuu yksi pahimmista mahdollisista vastustajista.

Nadal pelasi kaksi huomattavasti helpompaa ottelua, voittaen suvereenisti. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Jeremy Chardy erin 2-0 (6-0,6-1) ja illan toisessa Nikoloz Basilashvili tismalleen samoin lukemin (6-1,6-0), joten Nadal on jälleen järjettömän kovassa iskussa: nopeutta ja liikkuvutta löytyi, refleksi pelaaminen verkolla oli turnauksen parasta tähän asti. Kaikki palaset olivat kohdallaan, josta myös yksi hävitty piste kahdesssa ottelussa kertoo täydellisesti.

Nadal on liekeissä, mutta Verdasco sai eilisistä voitoista varmasti kaivattua motivaatiota. Bookerit pitää odotetusti Nadalia Supersuosikkina ja tarjoaa Verdascon +6,5 tasoitukselle yli kakkosen kerrointa, joka nyt vain on aivan liikaa, sillä Verdasco on huomattavasti Basilashviliä ja Chardya parempi massalla.

Pelivalintamme:

Verdasco +6,5 peliä @2.02

Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan