Italian Serie A: Fiorentina - Juventus

Julkaistu: 01.12.2018 13:51


Italian Serie A: Fiorentina - Juventus
Italian Serie A | Fiorentina - Juventus | 19:00
Tänään Italian Serie A:ssa odotetavissa viihdyttävä ottelu, kun Fiorentina saa vieraakseen Juventuksen Stadio Artemio Franchilla. Juventus pyrkii pitämään tulikuumaa runiaan yllä, kun joukkue on 13 ensimmäisestä Serie A:n ottelustaan kerännyt 12 voittoa ja tasapelin. Juventus onkin repinyt jo kahdeksan pisteen eron, kakkosena olevaan Napoliin ja yhdeksän pisteen eron kolmantena olevaan Interiin. Nuori Fiorentinan joukkue on sarjassa kymmenentenä, napattuaan neljä voittoa, kuusi tasapeliä ja kolme tappiota.

Fiorentina aloitti kauden hienosti nappaamalla seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan 13 pistettä, mutta sen jälkeen joukkue ei ole voittanut peliäkään sitten syyskuun. Juventus sen sijaan on saanu sairastuvan lähes tyhjäksi, kun avauksenpelaajista sivussa on enään keskikentän Sami Khedira. Fiorentina tulee varmasti hakemaan käännöstä formiinsa ja lähtee hakemaan ottelusta kotivoittoa Italian mestarin kustannuksella. Helppoa siitä ei missään nimessä ole tulossa, sillä myös Juventus tulee taistelemaan voitosta, jotta he saavat jatkettua mahtavaa tulostaan Serie A:ssa, ennen ensiviikon suurta ottelua Interiä vastaan.

Allekirjoittanut uskoo ottelusta vauhdikasta ja viihdyttävää. Fiorentinan vahvat otteet tuovat hyvällä todennäköisyydellä maalin kotiottelussa. Juventus tulee kuitenkin voittamaan ottelun huomattavasti paremman pelaajamateriaalinsa vuoksi. Siksi "Vierasvoitto & molemmat joukkueet tekee maalin" kertoimella 3.90 on oiva pelivalinta.