Italia Serie A: Fiorentina - Napoli

Julkaistu: 09.02.2019 13:49


Italia Serie A: Fiorentina - Napoli
Italia Serie A | Fiorentina - Napoli | 19:00
Serie A:ssa pelataan tänään lauantaina huippuottelu Fiorentinan ja Napolin välillä Stadio Artemio Franchilla.

Fiorentina löytyy sarjasta 22. pelatun kierroksen jälkeen tukevasti sijalta yhdeksän. Joukkue on kerännyt 31 pistettä, voittamalla seitsemän, pelattuaan kymmenen kertaa tasan ja hävittyään viidesti, maalieron ollessa 33:25. Kotonaan Fiorentina on voittanut kymmenestä ottelustaan viisi, pelannut tasan kolmesti ja takkiin joukkue ottanut kahdesti, maalieron ollessa 20:11. Fiorentinalta sivussa illan ottelusta ovat Chievo ottelussa pelikiellon kuitannut keskikentän Marco Benassi sekä nuori serbialaispuolustaja Nikola Milenkovic, jolla tuli Udinese ottelussa keltaisten korttien kiintiö täyteen.

Vierasjoukkue Napoli sen sijaan löytyy Serie A:sta vakuuttavasti sijalta kaksi, joukkueen napattua 22 pelatusta ottelustaan 16 voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota, maalieron ollessa 42:18. Vieraissa pelatuista kymmenestä ottelusta, joukkue on napannut kuusi voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota, maalierolla 14:11. Marek Hamsik on jätetty kokoonpanon ulkopuolelle, sillä kapteenin piti menneellä viikolla siirtyä 15 miljoonan euron hintalapulla Kiinan Super Liigaan, siirto tosin ei toteutunut siirto-sopimuksessa ilmenneiden huolien vuoksi. Amin Younesin ja Vlad Chirchesin odotetaan huilaavan yhdessä Raul Albiolin kanssa, joka ei vielä ole toipunut vammastaan.

Ottelusta odotettavissa vauhdikas ja viihdyttävä. Allekirjoittaneen papereissa Napolin materiaali on tässä ottelussa huomattavasti edellä kotijoukkuetta ja näin ollen vierasvoiton kerroin 2.15 sopii hyvin peleihin.

Pelivalintamme:

Napoli @2.15

Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.12

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.12

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.09

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan