Eurooppa Liiga: Flora - APOEL | Pöllyttääkö kyproslaiset jälleen?

Julkaistu: 02.08.2018 17:28


Eurooppa Liiga: Flora - APOEL | Pöllyttääkö kyproslaiset jälleen?
Eurooppa Liiga | Flora - APOEL | 19:00
Royal Panda Royal Panda
Virolainen Flora ja kyproslainen APOEL kohtaavat Eurooppaliigan karsintojen toisessa osaottelussa. Ensimmäinen ottelu oli kyproslaisten näytöstä Nikosiassa, kun joukkue pöllytti virolaisia 5-0. Asetelmat ovatkin selkeät tässä otteluparissa, kun APOEL menee jatkoon ja virolaiset tippuvat pois.

Kyproslaisten ei tarvitse puristaa hammasta tässä ottelussa sen kummemmin. Heidän taitotasonsa on kauttaaltaan tasokkaampaa kuin virolaisten ja vaikka tässä pelissä ei kauheasti heille ole enää panosta, tulevat he olemaan vieraskentällä myös todella haastava vastustaja Floralle. Virossa tuskin ollaan taistelutahto lujimmillaan lähdössä tähän otteluun. Mahdollisuuksia ei juurikaan ole ja jo muutaman päivän päästä heillä on kotimaan sarjan ottelu heikompaa joukkuetta vastaan, josta heidän on otettava voitto pysyäkseen mukana jopa mestaruustaistossa.

APOEL oli mukana jo mestarien liigan karsinnoissa, mutta tippui ensimmäisellä kierroksella FK Sūduvalle. APOEL on pystynyt jatkamaan Mestarien liigassa jopa lohkovaiheeseen saakka kaudella 2009-10 sekä 2014-15. Eurooppaliigan lohkovaiheeseen joukkue on yltänyt useammin ja parhaiten menestynyt viime vuonna päässeen 16 parhaan joukkoon turnauksessa. APOEL kaatoi muunmuassa Athletic Bilbaon.

Uskomme heillä olevan tarpeeksi pelihaluja vieraskentällä varmistaa jatkopaikka. Tasoero näiden joukkueiden välillä on suuri ja kun kahden maalin voitosta saa vielä yli kahden kerrointa, otamme sen pelikohteeksi.
Redbet on luotettava pohjoismaalainen pitkän linjan veikkaussivusto, mikä uusiutui vahvasti vuonna 2017. Redbet tarjoaa bonuksena kaksi 10€ arvoista ilmaisvetoa - täysin ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää Redbetistä täältä tai siirry suoraan hakemaan ilmaisvedot tästä ->->

Pelivalintamme:

APOEL -1,5 @2.08

LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.02

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.02

Uusi, laadukas sivusto! Hyödynnä 25% bonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan