NHL: Florida Panthers - Carolina Hurricanes

NHL | Florida Panthers - Carolina Hurricanes | 00:00 | 07.11.2021
Kohde sulkeutuu: 07.11.2021 00:00
Kahden vahvan ja hyökkäysvoittoisen idän kärkijengin Panthersin ja Canesin välisessä ladotaan osumia!
NHL:ssä kohtaavat idän joukkueista Florida Panthers ja Carolina Hurricanes toisensa FLA Live Arenassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä keskiyöllä.

Panthersin pisteputki kymmenen pelin pituinen - voittanut yhdeksän kymmenestä pelistään


Yhdeksän kymmenestä pelistä voittanut ja kaikista otteluistaan vähintään pisteen saanut Andrew Brunetten luotsaama Panthers kaatoi Capitalsin 5-4 jatkoilla Capital One Arenassa perjantain vastaisena yönä. 

Brunette on luotsannut nyt kolme peliä Kissoja Joey Quennevillen jouduttua väistymään vuosikymmenen takaisten Chicago-sotkujen takia. 
Aleksander Barkov (10. 7+5=12) iski Kissoille ottelun avausmaalin ja varsinaisen peliajan viimeisen osuman. Tehopisteille pääsi myös toinen Floridan suomalaisista, kun ottelun voittomaali lähti Eetu Luostarisen (7. 3+0=3) mailanlavasta. Suomalaisista Anton Lundell (6. 2+3=5) palasi takaisin laatikkoon johtamaan Kissojen kolmosnyrkkiä sekä tuomaan virtaa joukkueen alivoimaan. Ilman tehopinnoja jäänyt Lundell missasi neljä peliä kärsittyään alavartalovammasta.

Capsista tehokone, NHL:n pistepörssin kolmonen Alexander Ovechkin (10. 10+8=18) teki maalin ohella kaikkiaan kolme tehopistettä.
Sergei Bobrovskyn torjuntaprosentti Kissojen 94,8%.

Barkov jatkaa Kissojen tehopörssin kärjessä. Jonathan Huberdeau (10. 3+9=12) ja Aaron Ekblad (10. 4+6=10) koputtelevat suomalaisen kantapäitä.


Canesin plakkarissa pelkkiä voittoja varsinaisilla peliajoilla


Kaikki yhdeksän pelaamaansa ottelua varsinaisella peliajalla voittanut Rod Brind’Amourin luotsaama Canes kaatoi kolmen pelin vieraskiertueensa aluksi Blackhawksin 4-3 United Centerissä torstain vastaisena yönä.

Inkkaripaidat johtivat ottelua 1-0 ja 3-1 Alex DeBrincatin (12. 6+1=7) maalattua kahdesti ja Patrick Kane (8. 5+6=11) kerran kahden ensimmäisen erän aikana. Derek Stepan (9. 2+1=3) ja Seth Jarvis (2. 1+1=2) pitivät Canesin juonessa mukanaan osumillaan noissa erissä. Hurrikaanipaidoista puolestaan Jesper Fast (9. 4+1=5) ja Martin Necas (9. 2+3=5) nostivat päätöserässä Brind’Amourin rinnalle ja lopulta voittoon.

Carolina on tehnyt yhdeksässä pelissä kaikkiaan 37 osumaa eli kolmanneksi eniten ja päästänyt 15, mikä on vähiten koko liigassa. Canesin yksi ehdottomista vahvuuksista on periksiantamattomuus. Viidesti yhdeksästä pelistä Brind’Amourin suojatit ovat päästäneet vastustajansa tekemään ottelun avausmaalin ja nousseet silti lopulta noissa peleissä voittoon. 

Juuttiveskari Frederik Andersenin torjuntaprosentti on ollut 94,9%. 

Canesin tehopörssin kärjessä viilettävät Andrei Svechnikov (9. 7+6=13), Sebastian Aho (9. 5+6=11) ja Anthony DeAngelo (9. 2+8=10). Svechnikov ja Aho ovat mätkineet pinnoja yhtä peliä vaille kaikissa otteluissa. Kaksikko on jäänyt ilman tehoja ainoastaan Arizonaa vastaan.

Maalikarkelot tiedossa?


Kaikki pelinsä varsinaisella peliajalla vienyt Carolina on napannut vähintään pisteen kaikista kahdeksasta viime kohtaamisesta Floridaa vastaan. Niistä kuusi on päättynyt Canesin voittoon.

Tasaisessa idän kärkikamppailussa Canesilla on henkinen yliote. Florida on kuitenkin vahvana kotijoukkeena (vienyt kaikki kuusi kotipeliään) vaikeasti kaadettavissa FLA Live Arenassa. Kärkikaksikko tarjoaa korkeatasoisen ja todennäköisesti myös runsasmaalisen kamppailun.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 6 maalia (60 min) @2.1

STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.96

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.96

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä