NHL: Florida Panthers - Edmonton Oilers | Florida jatkaa voitokkaasti!

Julkaistu: 08.11.2018 14:47


NHL: Florida Panthers - Edmonton Oilers | Florida jatkaa voitokkaasti!
NHL | Florida Panthers - Edmonton Oilers | 02:00
Florida Panthersin runkosarja NHL:ssä jatkuu Global Seriesin jälkeen kotiottelulla Edmonton Oilersia vastaan, jotka hekin kävivät pelaamassa Ruotsin Göteborgissa Global Series ottelun New Jersey Devilsiä vastaan. Florida päätti Helsingin vierailun voittoon ja nyt joukkue tähtää siihen, että voittokulku jatkuisi.

Edmonton on tällä hetkellä läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla, kun on pelattu 15 ottelua heidän osalta. Joukkueen terveystilanne on hyvä, sillä loukkaantumisia ei pitäisi olla Sekeran lisäksi. Floridalla kuitenkin sairastupa on kohtalaisen täynnä, kun rouhijoita on iso kasa poissa peliltä.

Paljon on puhuttu viime aikoina siitä, että Florida ei uskalla voittaa otteluita ja tätä on kärjistetty aina kapteeni Barkovin toimesta asti. Kapteeni pelasi kuitenkin todella ehjän Global Seriesin vaikka pisteitä ei kauheasti tullut, niin hän oli juuri se moottori, joka ajoi Floridan joukkuetta eteenpäin oikeiden pelillisten ratkaisuiden kautta.

Edmonton lepää hyvin pitkälti Connor McDavidin suoritusten varassa ja suomalaisista Puljujärvi on ollut jonkin verran myös koirankopissa, kun peli ei ole kulkenut aivan unelmien mukaan. 

Floridalle iso asia oli se, että runkosarjan ensimmäisessä ottelussa loukkaantunut Luongo saatiin takaisin tolppien väliin ja joukkue löysi itseluottamuksensa, se on yksi syy miksi Florida tulee voittamaan ottelun. Kaikella kunnioituksella varamaalivahteja kohtaan, he eivät ole NHL-joukkueen tasoa, sillä otteluita pitää pystyä myös maalivahdin voittamaan.

Lähdemme luottamaan siihen, että Florida sai aimoannoksen itseluottamusta Helsingistä mukaansa ja nyt joukkue uskaltaa pelata täydet 60min kiekkoa.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

1X2: Florida Panthers @2.28

Betsson - Lue arvostelu

2.28

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.26

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan