NHL: Florida Panthers - Winnipeg Jets | Huipputarjoukset otteluun!

Julkaistu: 31.10.2018 15:33


NHL: Florida Panthers - Winnipeg Jets | Huipputarjoukset otteluun!
NHL | Florida Panthers - Winnipeg Jets | 20:00
Suomalaisten paljon odottama Global Series rantautuu Helsinkiin ja lähdemme mitä pikimmiten ensimmäisen ottelun vihjeeseen.

Florida Panthers ja Winnipeg Jets ovat jo hetken aikaa olleet Suomessa ja joukkueet ovat tutustuneet Hartwall Areenan jäähän. Media joukkueiden ympärillä on keskittynyt kahteen pelaajaan, jotka ovat luonnollisesti Aleksander Barkov ja Patrik Laine.

Lue myös: Tarjoukset otteluun!Floridan kapteenina toimiva Barkov on ollut kovien paineiden alla, kun joukkue ei ole saanut sitä menestystä mitä ovat halunneet. Florida on viimeisenä itäisessä konferenssissa ja joukkueella on ollut todella vaikea voittaa otteluita. Suurin osa otteluista on päättynyt joko maalin tappioon tai sitten jatkoajan kautta tappioon.

Floridan valmennusjohto on pureutunut tähän, että kaksinkamppailut tulee pelata kovemmin, ja jokaisen pelaajan pitää antaa hieman enemmän jokaisessa tilanteessa, niin sitten joukkueen mahdollisuudet kasvaa. Barkov myönsi haastattelussa, että joukkue on kärsinyt myös paikoitellen huonosta tuurista, kun ovat johtaneet peräti kuutta otteluakin, mutta kiekot ovat pomppineet ja kissat ovat puristaneet mailaa liikaa.

Patrik Laine niin ikään on ollut kovassa kritiikissä, kun tamperelainen ei ole saanut kiekkoa maaliin riittävästi ja etenkin viidellä viittä vastaan tehot ovat olleet huonoja. Laine onkin piikitellyt itseään, että hän on pelannut heikosti ja puristanut liikaa mailaa. Toki Laineen tilannetta ei auta sekään, että hän on vaihtanut alituisesti ketjuakin kauden mittaan.

Neljännellä sijalla läntisessä konferenssissa oleva Jets on ollut kohtalaisen vahva, mutta joukkue on kenties liikaa päästänyt maaleja, kun omiin on lorahtanut 32 maalia jo tässä vaiheessa. Panthers puolestaan pitää paikkaansa idän konferenssin perällä ja on päästänyt vain kolme maalia enemmän kuin Jets. Panttereilla on kuitenkin sakannut maalinteko, mutta uskomme, että joukkueelle tekee hyvää ilmapiirin vaihto ja se, että heidän kapteeninsa on rennossa tilassa päässyt käymään kotona ja näyttämään kotimaataan.

Tiukka ottelu on luvassa ja virtaa molemmilla joukkueilla riittää, puhumattakaan kahdesta suomalaisesta supertähdestä.

Pelivalintamme:

Yli 6 maalia @2.02

888sport - Lue arvostelu

2.02

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.99

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.88

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan