NHL Global Series: Florida Panthers - Winnipeg jets | Nordicbetin erikoiskohteet!

Julkaistu: 01.11.2018 12:33


NHL Global Series: Florida Panthers - Winnipeg jets | Nordicbetin erikoiskohteet!
NHL Global Series | Florida Panthers - Winnipeg jets | 20:00
Suomalaisten paljon odottama Global Series rantautuu Helsinkiin ja Nordicbet täräyttää aimolaidallisen erikoiskohteita otteluun.

Florida Panthers ja Winnipeg Jets ovat jo hetken aikaa olleet Suomessa ja joukkueet ovat tutustuneet Hartwall Areenan jäähän. Media joukkueiden ympärillä on keskittynyt kahteen pelaajaan, jotka ovat luonnollisesti Aleksander Barkov ja Patrik Laine. Nordicbet iskeekin ison kasan kohteita juuri näiden kahden herran ympärille.

Alla on listattuna muutamia kohteita otteluun mitä Nordicbet tarjoaa:
Yhdistelmäveto Laineen eri tapahtumille tarjoaa todella korkeaa kerrointa ja tähän toki myös vaikuttaa joukkueen esitys, sillä Florida ei ole pelannut kovinkaan kaksisesti ja Jetsillä olisi oiva paikka nostaa Laineen itseluottamusta sille tasolle mille se kuuluu. Onnistuuko Laine peittoamaan Barkovin?
Parhaat kaverukset ottavat matsia? Viihdearvoa tämä ainakin toisi ja ehkä herrat ovat itse painaneet pienen betsin kohteella ja tiputtavat hanskansa jommassa kummassa ottelussa? Herrat ovat ottaneet Helsingissä jo mittaa siipien syönnissä ja NHL19-pelin pelaamisessa, niin miksei sitten myös nyrkkihipassa?Laine laukoo paljon suoraan syötöstä, mikä nostaa tämän kohteen todennäköisyyttä. Patrik Laineella oli etenkin harjoituskaudella ongelmia pitää mailansa ehjänä ja hän myös omien sanojensa mukaan on puristanut mailaa paljon. Voimaa on kuin pienessä kylässä ja näen tämän hyvinkin mahdollisena kohteena.Barkov vai Laine, tämän määrittelee hyvin pitkälti kumpi joukkue on kuskin paikalla. Barkov pelaa enemmän puolustussuuntaan ja auttaa kokonaisvaltaisesti joukkuettaan, kun taas Laineelta vaaditaan tehoja.

Nordicbet bonus tarjoaa kaikille uusille pelaajille peräti kolme eri tervetulobonusta. Ensin saat 100% bonuksen 100€ asti, tämän jälkeen 50% bonuksen 50€ asti ja vielä päälle 20€ ilmaisvedon. Yhteensä saat siis bonuksia 170 euroa.

Tarjous pähkinänkuoressa - näin käytät bonuksen:


  1. Siirry Nordicbetin sivustolle tästä >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Talleta 100€ ja saat 200€ pelirahaa
  4. Kun olet kierrättänyt 1. bonuksen, talleta 100€ ja saat 150€ pelirahaa
  5. Kun olet kierrättänyt 2. bonuksen, lyö 10€ veto ja saat 20€ ilmaisvedon