ESL Pro League Season 7 Europe: fnatic - mousesports

Julkaistu: 13.02.2018 12:37


ESL Pro League Season 7 Europe: fnatic - mousesports
ESL Pro League Season 7 Europe | fnatic - mousesports | 20:15

Mirage oli mousesportsin vahvuus majorissa, mutta jatkuuko tämä onlinessa?
LeoVegas LeoVegas
Mousesports ja fnatic avaavat myös tänään Pro League kautensa ja molemmat ovat olleet kiireisiä majorin jälkeen. Fnatic karsi itsensä IEM Katowiceen, kun tiimi kaatoi Singularityn sekä Hellraisersin 2-0. Mousesports oli lähellä samaa, mutta hävisi Gambitille 2-1 välierissä ja tiimille jäi vielä yksi mahdollisuus karsia, jos se voittaisi FarmSkins Championshipin, mutta Avangar oli vahvempi 2-1 välierissä ja mouz tippui turnauksesta.

Majorin jälkeen mousesports on taas näyttänyt, kuinka paljon heidän pelinsä takkuilee onlinessa. Peli ei näytä yhtä itsevarmalta ja virheitä tulee enemmän kun saisi. Fnaticilla ei tätä ongelmaa ole ollut sen jälkeen kun tämä kokoonpano luotiin ja tiimi viime kaudella olikin ykkönen melkein koko kauden ajan. Golden näytti yhdessä vaiheessa, että pystyy johtamisen lomassa myös pelaamaan hyvin yksilötasolla, mutta nyt peli on taas alkanut takkuilemaan. Tämä ei kuitenkaan tiimiä paljoa haittaa kun kaikki muut osuvat kutinsa erittäin hyvin. Majorissa Lekr0 piti puolensa ja vaikutti siltä että olisi aina pelannut niin isojen paineiden alaisena. ChrisJ on yhä mousesportsin positiivisin pelaaja, mutta vastapainona tiimissä on yhä Styko. Pelaajaa huhuttiin ulos tiimistä, mutta jostain syystä on yhä kokoonpanossa ja heikentää tiimiä huomattavasti.

Ensimmäisessä pelissä pelataan mirage ja siihen tämä vihje keskittyy. Miragea pelattiin yli 70% mousesportsin major peleistä ja hyvästä syystä. Tiimi oli huikean itsevarma siinä ja kaikki osasivat karttaa erittäin hyvin. Onlinessa kuitenkin peli on takkuillut siitä jostakin syystä, mutta tänään on pakko siinä voittaa jos pisteille halutaan sillä overpassissa fnatic on vain liian hyvä.

Fnatic on pelin ennakkosuosikki tänään, mutta mousesportsin on pakko avata pistetili ajoissa tai viime kautinen pettymys toistuu. Online on aina täynnä yllätyksiä, mutta silti mousesportsin pitää näyttää parastaan, koska fnaticin kolmikko jW, krimz ja flusha eivät anna tänään senttiäkään tilaa.

Leijonat saa Olympialaisten avausotteluunsa Saksaa vastaan korotettua kerrointa Leo Vegasilta, joka nousee jopa 5,0 asti. Normaali kerroin Suomen voitolle on 1,36 joten voit helposti tehdä tiliä Suomen avausvoitolla. Lue lisää 5,00 kertoimesta täältä!
Betway tarjoaa ilmaisvetoja joka viikko! Lyömällä viikon aikana kolme tai enemmän kohteita sisältäviä vetoja, eli ns. triploja 25€ panoksella minimikertoimella 3, palkitaan sinut 25€ ilmaisvedoilla!
Lue ilmaisvedoista lisää täältä ->->

Pelivalintamme:

mousesports @2.12

Betsson - Lue arvostelu

2.12

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.12

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.10

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan