Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: Fnatic - North

Julkaistu: 04.04.2019 12:40


Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: Fnatic - North
Counter Strike - StarSeries i-League Season 7 | Fnatic - North | 10:00
NordicBet NordicBet
Shanghaissa, Kiinassa ottelut jatkuvat puolivälierä vaiheessa. Kohteessamme peitsiään kalistelevat pohjoismaalaisjoukkueet Fnatic ja North. Puolivälierät pelataan turnauksessa totutulla best of 3 järjestelmällä, jossa kaksi karttaa voittanut joukkue etenee välieriin. Ottelu pelataan perjantaina suomen aikaa kello 10:00.

Ruotsalais kvintetti Fnatic on pelannut huikean turnauksen. Jatkopaikka irtosi suoraan kolmella alkusarjan voitolla, jonka jälkeen poijat laittoivat jalat pöydälle ja jäivät odottelemaan kovempia vastustajia pudotuspelivaiheessa. Ennen turnausta joukkueen peli sakkasi pahasti, ja lähi aikojen turnauksissa ruotsalais viisikko on saanut keräillä kamppeensa pettyneinä jo alkusarjan pelejen jälkeen. Nyt on kuitenkin tapahtunut jotakin, jolla joukkue rokkasi alkusarjan komeasti kotiinsa. Voitot tulivat Ninjas In Pyjamasista, NRG:stä sekä Vitalitystä ja vieläpä melkoisen selkein lukemin. Männä vuosien dynastia joukkueella tässä turnauksessa kulkee!

Vastaan asettuva North taas pelasi hyvinkin vaikeat alkuerät, ja pääsi mukaan playoff vaiheeseen vasta viimeisestä viidennestä ottelusta. Alkusarja starttasi kahdella tappiolla, ja niin NRG kuin Ninjas in Pyjamas haki pisteet otteluistaan. Sen jälkeen homma sitten laitettiin kasaan, ja kolmen voiton putki saatiin Pandasta, MIBR:stä sekä FaZesta. Ranking sijoiltukseltaan huomattavasti korkeammalla oleva FaZe sai selkäsaunan myös rumasti 2-0, joka antaa vaikutelman Northin turnauksen vaikeasta käynnistyksestä.

Raatimme povaa tästä ottelusta tiukkaa, mutta uskoo tanskalaisen Northin jatkavan pelejään välierä vaiheessa. Fnaticin ennen turnauksta antamat näytöt eivät jaksa kannatella illusioo, että homma voisi toimia kuten alkupeleissä. Tanskalaisten tahtotila ja pelituntuma täytyy olla korkeammalla, kuin vapaa-ajasta nauttineella ruotsalais tiimillä. Tanskalaisten kerroin myös kohdillaan, joten merkintä lapulle ja kohti kikkaria!

Ottelua voi seurata osoitteessa: www.twitch.tv/elisaviihdesport Selostus suomeksi!

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

North @1.95

Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.95

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.95

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan