Esports - Counter Strike: fnatic - ViCi Gaming

Julkaistu: 09.02.2019 08:26


Esports - Counter Strike: fnatic - ViCi Gaming
Esports - Counter Strike | fnatic - ViCi Gaming |
IEM Katowice 2019 sarjan toisessa alkukarsintasarjanottelussa iskevät vastatusten perinteikäs ja menestynyt ruotsalaisseura fnatic ja Kiinasta tovi takaperin esiin ponahtanut ViCi Gaming. Ottelu pelataan BO1 säännöin, eli ensimmäisen mapin voittanut joukkue vie nimiinsä kyseisen matsin.

Mielestämme voittajasta ei tässä pelissä ole paljoakaan epäiltävää. Fnatic on jo vuosia pyörinyt maailman kymmenen parhaan joukkueen joukossa ja vaikka rosterissakin on tapahtunut lähiaikoina muutoksia, on joukkue tälläkin hetkellä timanttisen kova. Maailman ranking sijoitus 5 lienee tällä hetkellä täysin oikeutettu fnaticille.

ViCi Gaming taas on Scenessä täysin uusi tuttavuus Kiinasta, josta tosin joukkueita putkahtelee kuin sieniä sateella. Kiinalais viisikkokin on onnistunut keräämään itselleen jo maailman ranking sijoituksen, ja joukkue löytyy sijalta 39. Tämän vuoden puolella joukkue on ollut yllättävänkin pirteä ja syytä lienee mainita että tanskalais joukkue North otti rumasti takkiin kiinalaisilta kaksi viikkoa takaperin. Tämä ei kuitenkaan riitä riuhtomaan selvää ennakkosuosikin viittaa pois fnaticin harteilta. Ja lukematkin tulevat olemaan todennäköisesti aika rumat.

Koska voittajasta ei ilman todellista yllätystä luulisi olevan epäselvyyttä, lähdemme suosittelemaan pelivalinnaksi kartta kierroksia alle -25.5. Oletus on että fnatic todella murskaa kiinalaiset, joten kohteen kertoimet ovat erittäinkin pelattavan arvoiset.

Olemme vinkkiemme kanssa tässä kohtaa ajoissa liikkeellä ja vedonlyöntifirmat odotuttavat kohteitaan. Lisäillään muiden sivustojen antamia kertoimia h-hetken lähestyessä. Rizk:ltä tässä kohtaa kuitenkin miehekäs 1.87.

Pelivalintamme:

1.kartta: kierroksia yhteensä alle 25.5 @1.87

Rizk - Lue arvostelu

1.87

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan