Formula 1: Britannian GP - Aika-ajot

Formula 1 | Britannian GP - Aika-ajot | 17:00 | 2.7.2022
Kohde sulkeutuu: 02.07.2022 17:00
Formulat takaisin Euroopassa ja heinäkuu mennäänkin kovalla tahdilla! Peräti neljä osakilpailua tässä kuussa! Ensin ajetaan Britannian GP, joka tunnetusti on Lewis Hamiltonin kotikisa. Kanadassa oli jo viitteitä Mercedeksen parantuneesta suorituskyvystä, mutta onko vieläkään asiaa voittotaisteluun? Tuskin.Ajot käyntiin jo perjantaina


Tuttuun tapaan setit saadaan tulille jo perjantaina, jolloin on vuorossa kaksi ensimmäistä vapaata harjoitusta. Ennen näitä kannattaa jo viljellä muutamia vetoja ilmoille, sillä vapaiden harjotustenkin aikana saatetaan nähdä yllättäviä asioita, kuten moottoririkkoja tai jopa lähtöruuturangaistuksia erilaisista tötöilyistä.

Tämänhetkinen (alkuviikko) sääennuste kisaviikonloppuun lupailee perjantaille muutamia pisaroita radalle molemmille harjoitussessioille. Lauantainakin vettä on tulossa ainakin juuri ennen aika-ajojen alkua, miten nämä kaikki vaikuttavat itse tunnin settiin? Rata todennäköisesti taas kuivuu mitä pidemmälle aika-ajoa mennään ja jo ensimmäisellä osiolla saatetaan nähdä yllättäviä pudotuksia, jos se ajoitus on vaan niin pielessä kuin se voi olla. Toisaalta radalla voi olla myös megaruuhka eri osioiden lopuissa. No, säätila voi kyllä vielä vaihdella, sen verran mennään isolla arvausprosentilla tässä vaiheessa viikkoa.Kanadassa Alpinet pärjäsivät hienosti aika-ajoissa ja mahdollista on että tässäkin aika-ajossa haetaan näkyvyyttä kisaviritysten kustannuksella. Jos kärjessä ovat Red Bullit ja Ferrarit, sieltä voisivat löytyä myös molemmat Alpinet. Mitä tekevät mainiosti aika-ajoissa edellisessä kisassa esiintyneet Haasit? Ja saako Alfa Romeo molemmat autot tällä kertaa kympin sakkiin? Valtteri Bottakselta haluttaisiin nähdä taas selkeä ”kympinsakkiin” suoritus aika-ajoissa, mielellään sijoitus saisi olla koko ajan otteitaan parantavan kiinalaiskuskin edellä.


Erikoishaku tähän kohteeseen


Edellisessä kisassahan tuo erikoishaku osui kohdilleen, kun tilastotieteen ja -taiteen avulla haettiin aika-ajojen tuhannesosalukua. Kanadassa saatiin tähän jälleen yksi 9 mukaan, tulisiko kolmas 9 peräkkäin vai onko jonkun uuden numeron aika? Melkoista formulalottoahan tämä on, mutta lähdetään edelleen samalla taktiikalla tämän erikoisvedon osalta liikkeelle. Tässä aikaisemmat numerot:

Bahrain, 1:30.558 eli 8
Saudi-Arabia, 1:28.200 eli 0
Australia, 1:17.868 lei 8
Emilia-Romagna, 1:27.999 eli 9
Miami, 1:28.796 eli 6
Espanja, 1:18.750 eli 0
Monaco, 1:11.376 eli 6
Baku, 1:41.359 eli 9
Kanada, 1:21.299 eli 9

Tästä voidaan huomata että 9 numeroita on 3 kappaletta, kahdesti listalle ovat päässeet 8, 6 ja 0. Yhdeksässä kisassa on saatu vain siis neljää eri numeroa kelloon tuhannesosaksi, onkohan siellä edes muita numeroita? Mennään betseissä näitä neljää numeroa, yhdeksän kertoimella ihan kiva lottopeli aika-ajoihin.

Elisa Viihde Viaplay ja Vsport kanavat välittävät Formulat kotisohville


F1 lähetykset Viaplayllä Britannian GP:stä

Pe 1.7. klo14:55 1. vapaat harjoitukset
Pe 1.7. klo 17:55 2. vapaat harjoitukset
La 2.7. klo 13:55 3. vapaat harjoitukset
La 2.7. klo 16:00 Aika-ajot (startti 17:00)
Su 3.7. klo 16:00 Kanadan GP (startti 17:00)Vedonlyöntivihje Britannian F1 osakilpailun aika-ajoihin


Jos nyt merkit pitävät paikkaansa, tämän kisan aika-ajot tulevat menemään taas Red Bull – Ferrari kaksikolle. Jos aika-ajojen aikaan rata on taas kuivumassa, tämän nelikon ulkopuoleltakin voi tulla yllättäviä nousuja gridillä.

Lewis Hamiltonilla täällä on peräti kahdeksan voittoa ja kyllä varmasti yritys on täälläkin kovaa. Betsit paalusta menevät kuitenkin painotteisesti Max Verstappen – Charles Leclerc kaksikolle. Kanadassa Verstappen teki taas Red Bullilla taikoja ja taitaa tehdä niitä myös täällä, joten betsit Maxille.


Pelivalintamme:

Max Verstappen valloittaa paaluajan @2.5

Huti
Casumo - Lue arvostelu

2.5

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.5

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan