Formula 1: Hollannin GP - Aika-ajot

Formula 1 | Hollannin GP - Aika-ajot | 16:00 | 3.9.2022
Kohde sulkeutuu: 03.09.2022 16:00
Max Verstappenin esiintyminen viime sunnuntain kisassa jätti monelle varmasti montun auki. Lähtöpaikka oli lopulta 14, mutta mies voitti ylivoimaisesti Red Bull autollaan koko kisan. Onko tälle miehelle pysäyttäjää? Edes tallikaveri Sergio Perez ei mahda mitään. Toki jos huhut Verstappenin uudesta auton rungosta pitivät paikkaansa jo Belgiassa, ei tulevan toisen kotikisan voittajasta ole epäselvyyttä. Voittoa ei taida viedä kuin tekninen vika. Nappaako Max paalun, voiton ja nopeimman kierroksen kisassa? Ei olisi mikään ihme.Oranssi viikonloppu?


Jos oli jo viime Formula 1 -viikonloppu Max Verstappenin ja oranssifanien juhlaa, niin Hollannissa tärähtää. Max Verstappenin fanit ovat odottaneet tätä hetkeä taas kokonaisen vuoden ja oranssi meininki tulee olemaan todella valtaisaa. Tuon metelin kuulee kyllä kypäränkin sisään.

Vähän on tylsää heitellä Verstappenia aika-ajojen voittajaksi, sen verran vakuuttavalta on tekeminen tallin ja kuskin suhteen näyttänyt viime kisoissa. Nyt on jo kolme peräkkäistä voittoa kasassa ja ihmeitä melkein saa tapahtua jotta Max ei tästä sitä voittoa ota. Vedonlyönnin osalta kannattaneekin katsella listoita muita kuin voittajavedon betsaamista jos Verstappenin kerroin painuu kovin alas. Paalu, kisan voitto ja nopein kiekka ei toki ole mikään mahdottomuus tälle herrallle huippuunsa viritetyn Red Bull auton kanssa.Erikoishaku tähän kohteeseen


Verstappen kotiradalla, joten eiköhän Max halua tarjota makeaa jo heti alusta alkaen kotiyleisölle? Pohjat ensimmäisten treenien yleisölle ja hurmos sen kuin kasvaa. 2.15 kerroin on tähän varsin kypsä poimittavaksi.
Elisa Viihde Viaplay ja Vsport kanavat välittävät Formulat kotisohville


F1 lähetykset Viaplayllä Hollannin GP:stä

Pe 2.9. klo 13:30 – 14:30 Vapaat harjoitukset 1
Pe 2.9. klo 17:00 – 18:00 Vapaat harjoitukset 2
La 3.9. klo 13:00 – 14:00 Vapaat harjoitukset 3
La 3.9. klo 16:00 – 17:00 Aika-ajot
Su 4.9. klo 16:00 – 18:00 Hollannin GPVedonlyöntivihje Hollannin F1 GP:n aika-ajoihin


Lähtökohtaisesti Red Bullin ja Ferrarin taisto ja nimenomaan ykköskuskien Max Verstappen – Charles Leclerc. Ferrarin tekeminen viime kisoissa on ollut melkoisen heikkoa, joten Red Bullin kisaa tästä voi povata. Tuleeko kaksoisvoittoa jo aika-ajoissa?

Kenen tahansa kuskin paalu, kisan voitto ja kisan nopein kierros tuo kertoimen, joka on n. 3.50 luokkaa. Käytännössä Max tämän teki jo edellisessä kisassa, joten miksei myös nyt? Ylivoima on nyt melkoinen.

Pelivalintamme:

Yksi kuski voittaa aika-ajot ja kisan ja ajaa nopeimman kierroksen kisassa @3.72

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

3.72

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan