Formula 1: Italian GP Aika-ajot

Formula 1 | Italian GP Aika-ajot - Monza | 10.9.2022
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 16:00
Max Verstappen otti kotikisastaan kaiken mitä otettavissa oli. Ensimmäisten vapaiden harjoitusten vaihdelaatikko-ongelmat eivät pahemmin haitanneet menoa aika-ajoissa tai itse kisassa ja Verstappen kruunattiin kisan kurkoksi. Hyvin todennäköistä on se, että Max on valttia myös Monzassa, mutta nyt jos koskaan Ferrarin pitäisi näyttää mistä se musta ori oikein pissii. Tai siis että talli on tosissaan vielä taistelemassa ainakin selkeästä kakkospaikasta.Aika täydellinen suoritus pitää tulla jos tähän listaan saadaan uutta riviä.Verstappen liian ylivoimainen vetosuosikki


Viikonlopun Formula 1 -kertoimia katsoessa näyttää siltä että Verstappen on nyt nostettu todella suureksi ennakkosuosikiksi. Ja sitä hän toki onkin. Kisan voitosta tarjolla oleva kerroin on pienin sitten miesmuistiin, esimerkiksi Posido tarjoilee tähän kertoimen 1.38. Siis jo ennen kuin ensimmäistäkään metriä on Italian GP:n treeneistäkään ajettu. Verstappen näytti Span kisassa että ei sillä lähtöruudulla ole edes niin väliä kun auto toimii ja kuski on kunnossa.

Eri asia onkin sitten se, että jos Red Bull kyykähtää radan varteen, tuolloin voittokerroin seuraavalla kuskilla nousee jo peräti 7.00 lukemaan (Charles Leclerc). Nyt olisikin Ferrarilla mahdollisuus kuitata ainakin osa kauden aikana tehdyistä hölmöilyistä ja virheistä, näitä ei vaan Red Bullille satu. Siinä iso syy sille miksi Red Bull johtaa sarjaa niin tallimestaruuden kuin kuljettajamestaruuden osalta.

Ehkä mielenkiintoisempaa olisi lyödä vetoa ensimmäisestä keskeyttäjästä? Siinä kertoimet lähtevät lukemasta 12.00 ja kolme herraa ovat saaneet tuon kertoimen. Latifi, Tsunoda ja Zhou. 12.00 kerroin on myös sille että kukaan ei keskeytä. Monzan kisa tarjoaa kuitenkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita, se on varma.

Erikoishaku tähän kohteeseen


Tähän voitaisiin hakea vaikkapa Lance Strollin keskeyttäminen ensimmäisenä, jääkö peräti ensimmäiseen mutkaan. Tämä keskeyttäjä voi toki olla kuka tahansa, mutta kivaa jännitystä isolla kertoimella. Formulalottoa tämäkin. Daniel Ricciardo saattaa myös kärsiä Monzan kirouksesta, edelliskauden voittajaa odottelee perinteiseen tapaan keskeytys.

Elisa Viihde Viaplay ja Vsport kanavat välittävät Formulat kotisohville


F1 lähetykset Viaplayllä Italian GP:stä

Pe 9.9. klo 14:55 – 17:05 Harjoitukset 1
Pe 9.9. klo 17:55 – 20:05 Harjoitukset 2
La 10.9. klo 14:00 – 16:05 Harjoitukset 3
La 10.9. klo 16:00 – 19:45 Aika-ajot (aloitus klo 17)
Su 11.9. klo 15:00 – 20:00 Italian GP (aloitus klo 16)

Vedonlyöntivihje Italian F1 GP:n aika-ajoihin


Verstappenhan tässä nyt monen mielestä on se ykkösvaihtoehto Monzan aika-ajojen voittajaksi. Red Bull tuntuu nyt ylivoimaiselta, mutta tekisikö Ferrari tässä temput? Kotirata ja hypeä olisi jotenkin saatava sunnuntain kisaa varten. Hakeeko punaiset lauantain voittoa sunnuntain kustannuksella eli paalu hinnalla millä hyvänsä? 2.75 kertoimella paalupaikka talli Ferrari kiinni, sama kerroin on muuten Charles Leclercille. Sainzin kerroin peräti 15.00, mutta kokeillaan tähän tuota Ferraria.

Ferrarilla vaikeuksia jo matkalla Monzaan...


Pelivalintamme:

Ferrari nappaa Monzassa yllätyspaalun! @2.75

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.75

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.7

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.65

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan