Formula 1: Japanin GP - Aika-ajot

La 8.10.2022 | klo. 9:00 |
Formula 1 - Japanin GP Aika-ajot

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 08:00


Singaporen GP tarjosi jälleen melkoisesti tapahtumia Formula 1 -faneille. Ohittaminen oli paikoin todella vaikeaa radan kuivuessa vain ajolinjan kohdalle. Nähtiin yllättäviä virheitä jopa sellaisilta konkareilta kuin Lewis Hamilton. Tämänhetkisen sääennusteen mukaan Japanin kisan aikana voidaan nähdä myös vettä, Japanissa ei todellakaan ajettaisi ensimmäistä kertaa märällä kelillä. Singaporen kisa viivästyi reilun tunnin, mitä nähdään Japanissa? Kello 8:00 alkava kisa voisi toki alkaa myöhemminkin, jos vaan valoa riittää päivässä.

Japanissa ajettiin viimeksi vuonna 2019, joten kuskitkin ovat varmasti odotelleet pääsyä taas näihin maisemiin. n. 240 km/h keskinopeudella ajettava ratakierros on yksi koko sirkuksen nopeimmista, joten vauhtierot täällä näkyvät selvasti.Verstappen voi varmistaa mestaruuden


Verstappenin Singapore meni mönkään, mutta Japanissa on seuraava mahdollisuus varmistaa mestaruus. Nyt mestaruus on entistä lähempänä kun kisojen määrä lähenee. Onhan Verstappenin mestaruus jo erittäin lähellä ja vain todella uskomaton tuuri voisi mestaruuden viedä jollekin muulle kuskille. Verstappenin mestaruuskerroin on jo todella pieni, joidenkin vedonlyöntisivustojen arsenaaliin kuskikohtainen mestaruusveto ei edes kuulu.

Erikoishaku tähän kohteeseen


iBetillä on tarjolla jälleen mielenkiintoisia vetokohteita koko viikonlopulle ja yksi hauskimmista on ensimmäisen varikkopysähdyksen tehnyt kuski. Koliseeko ensimmäisellä kierroksella ja tuleeko joku kuskeista vaikkapa vaihtamaan etusiiven? Pienin kerroin on 10.00 Mick Schumacherilla, mutta jos Mick sattuu kolaroimaan, on se joku muu joka tulee varikolle ensiksi. 12.00 on Lance Strollin kerroin, mutta olisiko se sittenkin kotikisan Yuki Tsunoda, jolle tämä kausi on olut todella vaikea. Otetaan Tsunoda ja 13.00 tähän settiin mukaan.

Elisa Viihde Viaplay ja Vsport kanavat välittävät Formulat kotisohville


F1 lähetykset Viaplayllä Japanin GP:stä

Perjantai 7.10.

klo 06:00 – Vapaat harjoitukset 1
klo 09:00 – Vapaat harjoitukset 2

Lauantai 8.10.

klo 6:00 – Vapaat harjoitukset 3
klo 9:00 – Aika-ajot

Sunnuntaina 9.10

klo 8:00 – Osakilpailu

Vedonlyöntivihje Japanin F1 GP:n aika-ajoihin


Max Verstappen on varmasti tulta ja tappuraa taas Singaporen tapahtumien kanssa. Mies oli ajamassa nopeinta kierrosta, mutta tiimi oli tankannut liian vähän bensaa ja Verstappenin oli tultava varikolle takaisin. Charles Leclerc on tällä kaudella napsinut hyvään tahtiin paaluja ja on tasapäinen suosikki myös tähän kisaan.

Molempien kerroin on 2.38 ainakin iBetillä, näistä voi melkein kolikolla heittää sen voittajan tähän. Laitetaan me nyt Leclercille menemään, Red Bullilla saattaa olla vire hieman alhaalla viimeaikaisten syytösten takia. Tiimi on ilmeisesti käyttänyt liikaa rahaa auton kehittämiseen, rankkuja odotellaan.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Charles Leclerc Japanin GP:n paalu @2.38

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.38

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.3

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan