Formula 1: Singapore GP 2.10.2022

Su 2.10.2022 | klo. 15:00 |
Formula 1 - Singaporen GP

Kohde sulkeutuu: 02.10.2022 15:00


Max Verstappen nappasi edellisessä kisassa Monzan kisan voitolla jo viidennen peräkkäisen voiton. Jo tällä kaudella 11 voittoa napannut Max on tämänkin kisan isoin ennakkosuosikki, joten pitääkö tässä nyt voittajavedon sijaan hakea ihan muita kohteita kun Verstappenin kerroin vajoaa yhä alemmas? Ei varmaankaan huono vaihtoehto, mutta onko tämä se kisa kun Red Bullin mylly kosahtaa? Tuskin.

Kuskimarkkinat käy kuumana!Verstappen ylivoimainen myös Singaporessa?


Singaporen ahdas katurata on varmasti liukas ja ahdas. Huippukuskit hoitavat tälläkin radalla homman kotiin, mutta virheitä sattuu kaikille. Mutta sattuuko Maxille? Kerroin paalulle, nopeimmalle kierrokselle kisassa ja voitolle ei ole järin suuri, 3.00. Voisiko joku muu kuski tehdä saman tempun? Ei, kyllä se taitaa olla Verstappen, joka tähän pystyy, korkeintaan sitten Charles Leclerc, mutta todennäköisesti Ferrari tämän jollain tavalla taas tunaroi, näemmekö kenties jopa jotain ihan uutta Formula 1 -tunarointia? Ferrarin kannalta pahimmassa tapauksessa Singaporessa on teoriassa mahdollista että Verstappen sinetöi jo mestaruuden Singaporen kisan jälkeen. Tämä vaatii toki Verstappenin voittoa ja Leclercin sijoittumista 7-8 sijoille korkeintaan, riippuen siitä ajaako Max kisan nopeimman kierroksen.

Aika-ajoissa ilman erikoisrangaistuksia kympin sakissa lienevät jälleen Red Bullit, Ferrarit, Mercedekset, mutta näiden lisäksi mitä sinne muuta laitetaan? McLarenin Lando Norris, Alphataurin Pierre Gasly ja olisiko sitten Alpinen Fernando Alonso ja Esteban Ocon? Ei varmaan kaukana olla jos ei nyt Williamsit ja Haasit yllä katuradalla ihan ihmetekoihin.

Erikoishaku tähän kohteeseen


iBetillä ja monella muullakin sivustolla on tarjolla kisaan podium-veto, eli mitkä kolme kuskia ovat itse GP:ssä palkintopallilla. Mikä tahansa kombo on vähintään 3.50 kertoimen arvoinen, mutta olisiko tässä nyt paikka kolmikolle Verstappen, Leclerc ja Russell? Sille kerroin 5.00. Kannattaa toki käydä katsomassa muutkin kertoimet läpi, eihän sitä koskaan tiedä kuka keskeyttää ja miten pakka sekoittuu esimerkiksi sen turva-auton tullessa radalle. Perez, Russell ja Sainz kolmikon kerroin on jo 17.00!

Elisa Viihde Viaplay ja Vsport kanavat välittävät Formulat kotisohville


F1 lähetykset Viaplayllä Singaporen GP:stä

Perjantai 30.9.

12:55 – Singaporen GP, 1. harjoitukset
15:55 – Singaporen GP, 2. harjoitukset

Lauantai 1.10.

12:55 – Singaporen GP, 3. harjoitukset
15:00 – Singaporen GP, Aika-ajot (startti 16:00)

Sunnuntai 2.10.

14:00 – Singaporen GP, osakilpailu (startti 15:00)

Vedonlyöntivihje Singaporen F1 GP:n aika-ajoihin


Joku kuskeista saavuttaa paalun, nappaa nopeimman kierroksen ja voittaa kisan. Kun Verstappenilla on nyt viisi peräkkäistä voittokisaa takana ja muutenkin herra on näyttänyt täysin ylivoimaiselta tässä viime aikoina, niin voisiko tämä setti osua? Ei kerroin ole mikään päätähuimaava, joten kyllä tämä mahdollisuuksien rajoissa on.

Jos koneet kestää ja muut eivät törmäile väärissä paikoissa, tämä tripla on varsin mahdollinen Verstappenille. Ei Verstappenilla ole kuitenkaan kuin viisi nopeinta kierrosta tällä kaudella, Monzassakin tuo livahti tallikaveri Perezille. Edellisen kerran kun Singaporessa ajettiin (2019), nopein kierros meni Haas-tallin Kevin Magnssenille. Tämän uusiminen vaatii nyt melkoisen urotyön.


Pelivalintamme:

Joku kuskeista nappaa paalun, kisan voiton ja nopeimman kierrosajan @3.00

Huti
William Hill - Lue arvostelu

3.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.00

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan