Formula 1: USA:n GP - Aika-ajot

Su 23.10.2022 | klo. 8:00 |
Formula 1 – USA:n GP

Kohde sulkeutuu: 23.10.2022 02:00


Japanin sateisen kisan jälkeen on siirrytty aurinkoiseen Austiniin USA:n puolelle. Aika-ajojen paalupaikasta ei taistele kuin kaksi miestä, jos kauden aikaisemmat esitykset otetaan huomioon. Ainahan Formula 1 -tapahtumassa voi toki sattua ja tapahtua kaikenlaista, mutta onhan se taas niin että Max Verstappen ja Charles Leclerc ovat tämänkin osakilpailun aika-ajojen isoimmat suosikit.

Kun 18 osakilpailua on ajettu, on Max Verstappen ottanut 12 voittoa, Charles Leclercillä voittoja on kolme. Paalupaikkoja Maxilla ei ole kuitenkaan kuin kuusi ja Charles Leclercillä yhdeksän kappaletta. Joku siis tuossa Ferrarin kisavauhdissa mättää. Kolme muuta paalua ovat menneet Sergio Perezille (Saudi-Arabia), Carlos Sainzille (Iso-Britannia) ja George Russelille (Unkari).Verstappen on jo mestari


Edelliskisassa hieman hämmentävien vaiheiden jälkeen Red Bullin Max Verstappen kruunattiin mestariksi. Hämmennys aiheutui siitä, että oli olemassa olettamus että vajaaksi jääneestä kisasta ei olisi voinut antaa täysiä pisteitä. Näin kuitenkin kävi ja Verstappen on maailmanmestari kun neljä osakilpailua on ajamatta. Tällä hetkellä pistetaulukko on:

  • Verstappen 366
  • Sergio Perez 253
  • Charles Leclerc 252
  • George Russell 207
  • Carlos Sainz 202
  • Lewis Hamilton 180
  • Lando Norris 101


Paljon on siis jäljellä jännitettävää muiden sijojen kohtalsta, ottaako Red Bullit kaksoisvoitot? Avauskisaa lukuunottamatta Red Bullin autot tai auto on aina sijoittunut vähintään kahden parhaan joukkoon, näin lienee asian laita tälläkin kertaa.

Tallimestaruuspisteissä pisteet ovat Red Bull 619, Ferrari 454 ja Mercedes 387. Eniten jännitettävää tässä onkin siinä että ohittaako Mercedes vielä Ferrarin.


Erikoishaku tähän kohteeseen


Tähänkin kisaan on tarjolla paljon erialaisia vedonlyöntimahdollisuuksia ja kertoimia. Betsaaminen alkaa heti ensimmäisistä harjoituksista ja tämä onkin mielenkiintoinen kohde. Osa talleista hakee säätöjä autoon koko session ajan, jotkut painelevat jo session lopussa kovia kierroksia. Olisiko tämä Mercedeksen ja George Russelin paikka? 13.00 kerroin nopeimmalle kiekalle ei ole huono vetokohde. Toki kun ollaan USA:ssa, useampikin talli haluaa oman nimensä harjoitusten kärkeen, joten pitäisikö tässä lyödä kupongille myös vaikkapa Haas tallin kuskeja? Mick Schumacherin kerroin on 401.00.

Vapaissa harjoituksissa nähdään myös Theo Pourchaire Alfa Romeon ratissa Valtteri Bottaksen tilalla, Yhdysvaltalainen Logan Sargeant debytoi niin ikään 1. vapaissa harjoituksissa Williamsin ratissa.

Elisa Viihde Viaplay ja Vsport kanavat välittävät Formulat kotisohville


F1 lähetykset Viaplayllä USA:n GP:stä

Perjantai 21.10.

klo 22:00 – Vapaat harjoitukset 1

Lauantai 22.10.

klo 01:00 – Vapaat harjoitukset 2
klo 22:00 – Vapaat harjoitukset 3

Sunnuntaina 23.10

klo 01:00 – Aika-ajot
klo 22:00 – Osakilpailu

Vedonlyöntivihje USA:n F1 GP:n aika-ajoihin


Kolikonheittoa jälleen Verstappenin ja Leclercin välillä? Maxin kerroin n. 2.00 ja Leclercin 2.40. Muiden kerroin useilla eri vedonlyöntisivustoilla vähintään 8.00. Jos molemmat nyt sattuisivat kärjestä koomaamaan, on tietty hyvä olla lapulla muitakin vaihtoehtoja. Eihän se välttämättä ole ihan se oletus että molemmat koomaavat, mutta aika on hyvä olla pieniä backuppeja. Viime vuonna tällä radalla nähtiin Max Verstappenin paalupaikka. Kaukana se ei ole tälläkään kertaa, mutta betsi menee tämän kauden aika-ajojen kunkulle eli Charles Leclercille.Pelivalintamme:

Charles Leclerc nappaa paalun @2.4

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.35

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.35

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan