Formula 1: Räikkösen podium

Julkaistu: 12.03.2019 12:18


Formula 1: Räikkösen podium
Formula 1 | Räikkösen podium | 01.00
Nordicbet Nordicbet
Formula 1- kausi alkaa jälleen. Suomen kirkkain F1- tähti Kimi Räikkönen otti uuden haasteen urallaan vastaan ja "Jäämies" lähti ohjastamaan Alfa Romeon F1- tallia kohti kärkeä.

Edellisillä kausilla Sauberina tunnetun Alfa Romeon kehityskäyrä on osoittanut mukavasti ylöspäin, viime kaudella huomattiin jo auton potentiaali ja nuori superlupaus Leclerc ajoikin sillä hyviä tuloksia. Alfa Romeon tallista on avoimesti tiedotettu että Räikkösen tulo talliin on nostanut tallin sponsorirahoja ja auton kehittämiseen käytössä olevaa budjettia.

Tärppi: Lunasta 10€ ilmainen mestaruusveto Formuloihin >>

Räikkönen tunnetaan yhtenä parhaista auton kehittäjistä ja Alfa Romeolta odotetaankin tällä kaudella suuria harppauksia kohti kärkeä ja talli taisteleekin varmasti hyvästä pistepotista.

Kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen kisassa vaatii Alfa Romeolta täydellistä onnistumista ja epäonnea kärkitalleilta. Räikkönen on kuitenkin sen tasoinen kuski, että paikan tullessaan varmasti pystyy Alfa Romeon värit nostamaan palkintopallille. "Jäämiehen" podiumsijasta kauden aikana saa sen verran hyvää kerrointa, että se lähtee kokeiluun varmasti!

Pelivalintamme:

Räikkösen palkintopallisija kauden aikana @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.50

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan