Fantasy Premier League: Gameweek 7

Fantasy Premier League | Gameweek 7 Deadline | 10.9.2022 klo 13:00
Kohde sulkeutuu: 12.09.2022 22:00
Valioliigassa kuusi pelikierrosta takana ja taas mennään koko viikonlopun voimin. Nyt pakkaa sekoittaa iloisesti Mestarien Liigan ja Eurooppaliigan pelit. Mitä lepuutuksia tulee ja miten viiden vaihdon vaihtotaktiikka vaikuttaa tähän peliin? Kannattaako nyt haalia syksyn kuumimpia pelaajia ja vältellä isojen joukkueiden kurkoja? Nyt ollaan mielenkiintoisten asioiden äärellä.

Kierros peruttu.
Valioliigan kierros 7
Fantasy Premier League GW 7


Seitsemäs peliviikko ponkaistaan käyntiin lauantaina paikallispelillä Fulham – Chelsea kello 14:30. Tämä tietää sitä, että kaikki mahdolliset siirrot on oltava tehtynä viimeistään lauantaina kello 13:00, mielellään ennen jo tuota.

Menikö edellinen pelikierros paremmin kuin Varmolla?FC Pallo maaliin edelleen kärjessä


FC Pallo maaliin (Jarmo Ristioja) säilytti edelleen kärkipaikkansa Valioliiga Suomi – kimpan ykkösenä, vaikka edellinen kierros ei nyt tuuttiin mennytkään. 48 pinnaa riitti kuitenkin pitämään kärkipaikan ennen Klubitakinkääntäjät (Sami Korpela) joukkuetta. Eroa on nyt viisi pistettä (426 – 421). Kolmosena on Sam Vikströmin Reisipullat (420p). Kympin sakkiin pääsee vielä 411 pisteillä, joten kaikkihan on vielä avoinna.

Elokuun manageri oli muuten Antti Hyttinen (FIND THE STRIKER) pisteillä 381. Syyskuun skaban kärjessä ovat Pay to win (Max Heino) ja ZSKA Kuopio (Jussi Ruuskanen) pistein 80.

Fantasy Premier League: Gameweek 7

Kuumat ja kylmät pelaajat


Vaihtoralli käy luonnollisesti kovana ja kohtahan alkaa olemaan jo ensimmäisen Wildcardinkin paikka jos sitä ei vielä ole käytetty. No, onhan tässä vielä aikaa. Manchester Unitedin uninen alku on vain paha muisto ja tämä näkyy myös siirtolistalla kun pari Unitedin pelaajaa on päässyt eniten värvätyiden pelureiden listalle.

Rashford, 721k
Trippier, 487k
Toney, 421k
Mac Allister, 353k
Anthony, 334k


Eniten pois vaihdettujen listalla kärjessä on oikeutetusti Rodrigo, jonka loukkaantuminen on paha isku Leedsille. Ainakin kuukausi saikkua viimeisimmän tiedon mukaan, joten turhaa roikottaa mukana. Salah ja Alexander-Arnold eivät ole kuin ajoittain väläytelleet, tiivis Mestarien Liigan otteluohjelma vähentää peliaikaa Valioliigassa?

Rodrigo, 420k
Salah, 373k
Perisic, 253k
Mendy, 253k
Alexander-Arnold, 239kKuka kapteeniksi?


Tälle kierrokselle on useampi hyvä kapteeniehdokas fantasy sporttiin Valioliigan osalta. Manchester Cityn Haaland tuntuu olevan ihan pitelemätön, joten jos tämä herra löytyy joukkueesta, ei kai muita vaihtoehtoja oikein ole. Pieni lepuutuksen tuoksu tässä voi olla, mutta toisaalta vastassa on Tottenham.

Gabriel Jesus on ollut pari ottelua hieman unten mailla, mutta Evertonia vastaan voisi olla paikka rykäistä taas verkot tötterölle? Hieman differentiaalia voisi saada Arsenalin Martinellin kaputtamisesta.

Liverpoolilla vastassa Wolves, mutta löytävätkö Salah ja kumppanit sen kultajyvän Italianmatkalta? Jos Napolilta tulee tuuttiin niin voi olla nihkeää taas Wolvesia vastaan. Harry Kane voi toki myös onnistua Cityä vastaan jos City lepuuttaa parhaita puolustusvoimia.

Hankala kapteenivalinta, mennäänkö sittenkin Chelsean Sterlingillä tai Cityn KDB:llä? Ehkä se on nimiä hattuun ja arvontalaulun aika?Vihjettä Valioliigaan


Paljon on mielenkiintoisia matseja taas tarjolla, mutta tuttuun tapaan otetaan kierroksen viimeisetä ottelusta kiinni. Nottingham painelee siirtomarkkinoilla kärkikahinoissa, mutta ainakin toistaiseksi jälki Valioliigassa ei ole mitenkään sädehtivää ollut. Sitä se ei välttämättä ole Leedsiäkään vastaan, mutta nähtäisiinkö maanantai-illan huumassa paljon maaleja?

yli 0.5 maalia – 1.04
yli 1.5 maalia – 1.23
yli 2.5 maalia - 1.74
yli 3.5 maalia – 2.80


Mitäs näistä laitetaan lapulle? Yli 2.5 maalin betsi näyttää suhteellisen turvalliselle, kummankaan puolustus ei nyt ole mitään betonia. Olisiko jopa yli 3.5 maalia? Lähdetään nyt tuosta yli 2.5 maalista liikkeelle. Alle 2.5 maalin kerroin ei sekään ole paha, 2.07. Kumminkohan päin sitä nyt sitten…

Sieltä lisävinkkiä tulevalle pelikierrokselle by Frans ja Kasper.


Pelivalintamme:

Leeds - Nottingham pelissä yli 2.5 maalia @1.74

TonyBet - Lue arvostelu

1.74

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.73

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.73

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.72

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan