UFC: Francis Ngannou - Ciryl Gane

UFC | Francis Ngannou - Ciryl Gane | 04:00 | 24.01.2022
! Kohde sulkeutuu: 24.01.2022 04:00 !
UFC 270- tapahtuma avaa maailman suurimman vapaaotteluorganisaation PPV-vuoden, ja voi veljet kuinka kova pääottelu tammikuun 24. nähdäänkään! Raskaansarjan ylivoimaiset ykkösnimet ja entiset treenikumppanit, Francis Ngannou sekä Ciryl Gane iskevät yhteen Las Vegasin valojen alla. Ottelun vetovalinnaksi lähdetään pelaamaan Ganen voittoa, kun maailman kovimman lyöntivoiman omaava Ngannou tuskin tulee pääsemään nopean ja teknisen Ganen leukaa kovilla pommeillaan liikaa testaamaan.

The Predator aikoo tyrmätä vanhan tuttavansa!


Francis Ngannou on pelottava ilmestys. 193 senttinen, ja lähes 120 kiloinen tankki on UFC:n raskaansarjan kuningas, kun maaliskuussa hän onnistui nappaamaan haltuunsa Stipe Miocicin hallussa olleen mestaruusvyön. Voitto oli maukas myös siinä mielessä, että juuri Miocicia vastaan hän oli kärsinyt UFC-uransa ensimmäisen tappion, sekin mestaruusmatsin muodossa.

Kamerunin mörkö on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Aiemman Miocic-tappion jälkeen hän hävisi naurettavan surkeassa matsissa Derrick Lewisille tuomariäänillä. Kumpikaan ottelija ei juuri kummempia tuossa matsissa esittänyt. Siitä lähtikin mestaruusruni, jonka aikana mörssäri on tyrmännyt Miocicin lisäksi painijyrä Curtis Blaydesin, entiset mestarit Junior Dos Santosin ja Cain Velasquezin sekä toisen tyrmäyskoneen Jairzinho Rozenstruikin. Parasta tässä hurjassa putkessa on se, että ennen mestaruusottelua neljä tyrmäystä tulivat yhteensä vain 2 minuutin ja 42 sekuntin yhteisajassa, ja vyö ryöstetiin toisen erän avausminuutilla.

Tyrmäysvoima onkin Ngannoun ylivoimainen ykkösase, kun hänen lyöntinsä on mitattu maailman painavimmaksi, ja sitä on verrattu, ehkä hieman pilke silmäkulmassa mm. Ford Escortin törmäämiseen suoraan pääkalloon. Kyseessä on kuitenkin täysin toisesta maailmasta oleva iskuvoima, kun kukaan ei yksinkertaisesti pysty ottamaan miehen täyden voiman iskua vastaan.Gane on ansainnut haastajan paikkansa!


Ranskan Ciryl Gane on todellakin oikea haastaja Ngannoun ensimmäiseen tittelipuolustukseen. Kyseessä ovat jo entuudestaan toisille tutut kaverit, kun molemmat treenasivat vielä joitakin vuosia sitten saman valmennuksen alla Pariisissa. Kyseiseltä salilta onkin julkisesti sanottu, että Ngannoun asenne ja kunnioitus laski sen myötä, kun menestystä alkoi tulla.

Gane on sen sijaan erittäin nöyrä kaveri, joka ei liikaa henkseleitä paukuttele. Urallaan voittamaton ranskalainen on UFC:ssä pyyhkinyt joka ikisen vastustajansa ohitse. UFC:ssa harvoin nähdään ottelijoita, joilla on alla vain kolme ammattiottelua, mutta 3-0 oli juurikin Ganen rekordi kun kutsu UFC:hen tuli. Kaksi ensimmäistä ottelua Raphael Pessoaa ja Don´Tale Mayersia vastaan voitettiin luovutuksella, jonka jälkeen vuosi 2019 päätettiin selvään pistevoittoon Tanner Boserista.

Koronan runtelema vuosi 2020 oli hankala, kun peräti neljä sovittua ottelua Ganelta peruttiin, eikä kehään päästy palaamaan ennen joulukuuta. Tuolloin otettiin valtavan arvokas päänahka, Ngannounkin voittamasta ex-mestari Junior Dos Santosista tylyllä kyynärpääiskulla. Tänä vuonna homma onkin viety täysin eri tasolle, kun Ranskan suurin vapaaottelunimi on voittanu Rozenstruikin, Alexander Volkovin sekä Derrick Lewisin, jotka ovat kaikki raskaansarjan top7-ottelijoita. Lewis-ottelu oli viimeisin kerta kehässä, josta mukaan lähti myös väliaikainen mestaruusvyö, jonka hän yrittää yhdistää oikeaan vyöhön Ngannoun kustannuksella.Ganen voitto maistuu lapulle!


Tähän matsiin vetovalintana on Ganen voitto. Kaksikko tuntee jo ennestään toistensa heikkoudet ja vahvuudet, vuosien treenin ja vastakkain sparrailun myötä. Ngannou on kaksikosta enemmän luonnonoikku, joka voi sammuttaa kenen tahansa valot, kun taas Gane on painoluokan nopein ja parhaan tekniikan omaava iskijä. Tämä ei myöskään tarkoita etteikö tyrmäysvoimaa löytyisi, kun mm. Ngannoun tapaan tyrmäyksistään elävä Derrick Lewis murrettiin etenkin kovilla vartaloiskuilla.

Gane tulee tässä matsissa johtamaan tanssia, ja hänen nopeat kätensä ja hajoittavat potkunsa tulevat pitämään huolen siitä, ettei Ngannou pääse heti alussa heilumaan mmiten sattuu moukarityyliin hakien nopeaa tyrmäystä. Odotuksissa on Ganen väsytystaktiikka, jossa turhautunut vastustaja saadaan kesytettyä, ja kuluttamaan energia turhautuneilla hyökkäyksillä.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ciryl Gane voittaa! @1.95

Betway - Lue arvostelu

1.95

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi