Bundesliiga: Freiburg - Frankfurt

Bundesliiga | Freiburg - Frankfurt | 21:30 | 25.01.2023
! Kohde sulkeutuu: 25.01.2023 21:30 !
Bundesliigassa viimeistellään tänään kierros numero 17. Kierroksen mielenkiintoisin koitos nähdään Freiburgin ja Frankfurtin välillä, kun molemmat pelaavat hienoa kautta ja ovat kovassa taistossa UCL-paikoista. Povaankin tästä kuuden pisteen ottelusta vähämaalista, kun uskon riskinottojen ja temmon olevan normaalia matalampi.Freiburg pelaa jälleen europaikoista!


Kotijoukkue on tällä kaudella noussut jälleen kilpailemaan sijoista, joilla seuran kirstuun kilahtaisi mukavasti rahaa. Viime kaudella komeasti kuudenneksi sijoittunut Christian Streichin ryhmä on sarjassa nyt sijalla viisi. Edellä UCL-paikoilla olevat Frankfurt sekä Union Berlin ovat etelä-saksalaisia parempia vain maalieron turvin.

Isännät palasivat MM-kisatauolta neljä päivää sitten, ja ottelu Wolfsburgin vieraana meni pahasti penkin alle. Volkkarit murskasivat kliinisellä viimeistelyllä Freiburgin 6-0, ja ottelu näytti todella pahalta etenkin puolustuspelaamisen suhteen. Varsinkin kolmas ja neljäs maali olivat heikkoa tekemistä, kun Jonas Wind iski kolmannen osuman usean Freiburg-puolustajan keskeltä, ja neljäs osuma syntyi omaa sivurajaheittoa seuranneen heikon kommunikaation seurauksena.

Nyt pitäisi tulla kentälle ihan eri ilmeellä, kun kovassa liidossa olevat Kotkat saapuvat Europa-Park Stadionille.Frankfurtissa eletään uutta vaihetta!


Kuten isännillä, myös hesseniläiset pelaavat jo toista mainiota kautta putkeen. Viime kauden Eurooppa-liigan voittaja on tällä hetkellä kiinni ensi kauden Mestarien liigaan oikeuttavalla sijalla, mutta taistelu on kovaa. Sijojen 2-7 joukkueet ovat neljän pisteen sisällä, ja myös eilen Kölniä vastaan hävinnyt Bayern Munchen joutuu varomaan takana vaanivia seuroja.

Toisin kuin kotijoukkue, Kotkat palasivat tauolta voitokkaasti. Sarjan jumbona majaileva Schalke jäi odotetusti kakkoseksi Deutsche Bank Parkilla, kun Jesper Lindström säesti maalilla ja syötöllään 3-0 voittoa Jere Urosen joukkueesta. Oliver Glasnerin ryhmän meno on ollut viime kauttakin parempaa, vaikka se menetti tähtistatuksen Filip Kosticin Juventukseen. Puolustus on pelannut hyvin, ja Lindströmin, Randal Kolo Muanin ja Daichi Kamadan johdolla maalejakin on saatu tehtyä hyvin.

Vierasottelu Freiburgin vieraana on varmasti tiukka rasti, ja tappio tästä olisi valtavan suuri pettymys.
Vähämaalinen matsi maistuu vetokohteena!


Otteluun vetolapulle lähtee alle 2.5 maalia. Vaikka Freiburg kyykkäsi viime matsissaan 6-0 Wolfsburgia vastaan, ei tästä ihan liikaa johtopäätöksiä tule vetää. Jengi on kuitenkin pelannut läpi kauden oikein hyvin, ja puolustus on toiminut oikein mainiosti. Frankfurtille voi antaa myös omassa päässä hyvän arvosanan. Bundesliiga on yleisesti varsin runsasmaalinen sarja, mutta tällainen kuuden pisteen ottelu laskee maaliodottamaa alaspäin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.06

Mr Green - Lue arvostelu

2.06

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku