CHL: Frölunda Indians - EHC München | Saksalaiset yllättävät?

Julkaistu: 04.02.2019 16:20


CHL: Frölunda Indians - EHC München | Saksalaiset yllättävät?
CHL | Frölunda Indians - EHC München | 20.00 | CHL-finaalissa ei tällä kertaa suomalaisjoukkueita nähdä, mutta pelissä on mukana tuttuja nimiä myös kotimaiselle yleisölle. Frölunda pelaa jo kolmatta kertaa Mestarien liigan finaalissa, München on ensimmäisenä saksalaisjoukkueena näin pitkällä.
Ottelu pelataan Göteborgissa Frölundan kotiareenalla, ja isäntäjoukkue lähteekin otteluun suosikkina. Se on ollut lähestulkoon suvereeni tämän kauden CHL:ssä tehden 3,92 maalia ottelua kohden ja päästettyään vain 1,83. Myös erikoistilanteet ovat toimineet loistavasti.

Frölunda lähtee otteluun kuitenkin hieman alavireisenä, kun se on hävinnyt viimeiset kolme peliään SHL:ssä. Se on sarjassa tällä hetkellä viidentenä, mutta Ruotsissa taistelu pudotuspelipaikoista on tiukka, ja sijoitus voi heikolla loppukaudella tippua merkittävästi.

Joukkueen suurin tähti on suomalaisillekin tuttu Ryan Lasch, joka johtaa CHL:n pistepörssiä ylivoimaisesti 21 pisteellään. Liigan toiseksi parhaalla pistemiehellä, Münchenin John Mitchellillä, pisteitä on 14.

EHC Münchenin CHL-tilastot eivät ole yhtä vakuuttavia kuin isäntien, mutta sekin on ansaitusti selvittänyt tiensä finaaliin. Joukkueen suurin yksittäinen tähti on maalivahti Danny aus den Birken, joka on pelannut kymmenessä Mestarien liigan ottelussa kolme nollapeliä ja torjunut 93,26 % kohti tulleista kiekoista.

Saksalaisten riveistäkin löytyy isolle suomalaisyleisöllekin tuttuja nimiä, kuten Liigassa ja NHL:ssä pelannut Keith Aulie, vielä viime kaudella Calgary Flamesia edustanut Matt Stajan ja useita kokeneita MM-kisakävijöitä. Myös viime vuoden Saksan olympiahopeajoukkueesta löytyy pelaajia.

Siinä missä Frölundan kuntokäyrä on lähtenyt viime otteluissa pieneen laskuun, saksalaisvierailla suunta on täysin päinvastainen: se on voittanut yhdeksän edellistä otteluaan 60 minuutissa eikä ole hävinnyt 17 otteluun varsinaisella peliajalla. München on voittoputkellaan käytännössä varmistanut DEL-liigan toisen sijan, ja sillä on vielä pieni mahdollisuus haastaa Mannheimia runkosarjan voitosta.

Frölundalla on kokemusta Mestarien liigan voitosta, kun se vei pytyn vuosina 2016 ja 2017, mutta myös münchenilaiset ovat tottuneet voittamaan, sillä energiajuomajätti Red Bullin rahoittama seura on voittanut DEL:n kolmena viime vuonna. Joukkueessa on myös runsaasti kokemusta paitsi pelaajistossa myös valmennuksessa, sillä joukkueen penkin takana on kahdeksan Saksan mestaruutta valmentajana ja kaksi Stanley Cupia pelaajana voittanut Don Jackson.

Frölunda on ottelussa ansaittu suosikki, mutta saksalaisten hyvä vire isäntien heikkoa vastaan houkuttelee pelaamaan vierasvoittoa isolla kertoimella. Tasapelin mahdollisuus finaalissa on sen verran suuri, että pelivalinnaksi muodostuu Münchenin voitto jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu mukaan lukien.
Katso kaikki CHL-ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä! CHL-kausi 2018-2019 pitää taas suomalaiset jännityksessä loppuun asti. Lue lisää CHL live streameista täältä ja katso miten näet kaikki CHL-ottelut ilmaiseksi!

Pelivalintamme:

EHC München ML @3.65

Betsson - Lue arvostelu

3.65

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.65

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.65

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.60

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.60

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan