CHL: Frölunda - Zürich

Julkaistu: 06.09.2018 10:53


CHL: Frölunda - Zürich
CHL | Frölunda - Zürich | 19:30
Frölunda on ollut kestomenestyjä CHL:ssä ja voitti sarjan mestaruuden vuosina 2015-16 sekä 2016-17. Tämän kauden he ovat avanneet vierasvoitolla Viennasta 1-4 sekä rankkarikisatappiolla Zürichissa 3-2. Frölunda on ehdoton suosikki voittamaan tämän lohkon ja nyt kun siirrytään heidän kotijäälle, niin tulosodotukset ovat sen mukaiset.

Zürich on myös vahvoilla menemään jatkoon ja tämä ottelupari onkin kaksi lohkon suurinta suosikkia. Sveitsiläisillä oli kuitenkin yllättävän tiukka ottelu tanskalaista Aalborgia vastaan ja voitto irtosi vasta jatkoajan jälkeen.

Frölunda pelasi kovalla temmolla myös vieraskentällä ja pelaajista selkeästi näkee,että he nauttivat jälleen kauden alkamisesta. Puolustuspeli ei ole aina näyttänyt siltä kuin sen kuuluisi ja joukkue jossa on tapahtunut jonkin verran muutoksia hakee vielä itseään. Kotikentällä kuitenkin uskomme Frölundan olevan myös puolustuksellisesti tiiviimpi, vaikka pelissä kovaa tempoa pitäisivätkin.

Molemmilla joukkueilla on hyvä hyökkäys ja se nähtiin aiemmassakin ottelussa. Lähdemme kuitenkin pelaamaan Frölundalle onnistumista ja haemme heidän maaleja. Kun Frölundan hyvät hyökkääjät saavat kunnolla juonen päästä kiinni ja joukkue pääsee viisikkona luistelemaan, voi jälki olla kovaa. Pelaamme aasialaisella tasoituksella ja tässä se meinaa, että jos Frölunda jää tasan 3 maaliin, panos palautuu.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Frölunda yli 3 maalia @2.10

Royal Panda - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.02

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan