Serie A: Frosinone - AS Roma

Julkaistu: 23.02.2019 10:22


Serie A: Frosinone - AS Roma
Serie A | Frosinone - AS Roma | 21:30
Nordicbet Nordicbet
Vetomarkkina on painanut AS Roman kertoimet vierasottelussa Frosinonea vastaan alas. Nyt kerroin on noin 1.50, mutta hieman nousussa.

AS Roma on hyvässä kunnossa. Jos jätetään sen kummemmin noteeraamatta joukkueen 1-7 -tappio Italian cupissa Fiorentinalle, niin joukkueella on hyvä jakso menossa. Fiorentina -tappio poislukien sillä on yhdeksän ottelun tappioton putki menossa. Kolme viimeistä AS Roma on voittanut, Serie A:ssa ensin Chievon vieraissa 3-0, sitten kotikentällä Mestareiden liigassa Porton 2-1 ja viimeksi kotona Italian liigamatsissa Bolognan 2-1.

Frosinone on kovin epätasainen joukkue. Tammikuun puolivälin jälkeen se hävisi kotonaan Atalantalle 0-5, mutta sitten perään se voitti vieraissa Bolognan 4-0. Viimeksi Frosinone pelasi Juventuksen kentällä ja otti neniin 0-3.

AS Roman pikkukertoimesta ei oikein peliä saa, mutta hankala se on perustella Frosinonenkaan pelaamista. Alle 2,5 maalia saa kertoimeksi reilusti yli kahden lukemia, ja se kelpaa kupongille. Frosinone pystyy pelaamaan kotonaan hyvää puolustuspeliä. Viimeksi Lazio teki sitä vastaan vain yhden maalin ja AC Milan jäi hiljattain nollille. Tässäkin Frosinone on toki epätasainen, Atalantan viiden maalin lisäksi heikko Sassuolo osui joulukuussa Frosinonen vieraana kahdesti.

AS Roma on pelannut silloin tällöin suurimaalisia vierasmatseja, esimerkiksi Atalantan kentällä peli päättyi 3-3. Frosinone ei pysty kuitenkaan maalintekokilpaan. Peli jää alle kahden ja puolen maalin lähes joka toisella kerralla.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.10

888sport - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.09

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.06

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan