Italia Serie A: Frosinone - Lazio

Julkaistu: 03.02.2019 13:11


Italia Serie A: Frosinone - Lazio
Italia Serie A | Frosinone - Lazio | 20:00
Serie A:ssa maanantain ottelussa Frosinone saa vieraakseen Lazion vieraakseen Stadio Benito Stirpellä.

Frosinonen kausi Serie A:ssa näyttää jäävän odotetusti yhden kauden mittaiseksi ja joukkue löytyy sarjataulukosta 21 pelatun kierroksen jälkeen sijalta 19. ja kotijoukkueen alapuolelta löytyy ainoastaan Chievo Verona. Frosinone on voittanut Serie A:ssa pelaamistaan otteluista ainoastaan kaksi, pelannut tasan seitsemästi ja hävinnyt loput 12 otteluaan, maalierolla 16:42. Lisäksi joukkue on ollut koko sarjan huonoin kotijoukkue, voittamatta kotonaan tällä kaudella kertaakaan, pelattuaan viidesti tasan ja hävittyään viisi ottelua, maalierolla 6:21.

Lazio sen sijaan kamppailee edelleen tiukasti edustuspaikoista Mestarien liigaan. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena, vain kolmen pisteen päässä neljäntenä olevasta AC Milanista. Joukkue on esiintynyt tasaisesti vierasotteluissaan ja on kymmenestä vieraspelistään napannut neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota, maalieron ollessa 11:11. Tappiot Lazio on vieraissa kokenut kuitenkin Napolille, Atalantalle, Juventukselle sekä AS Romalle, jotka kaikki löytyvät Serie A:ssa sijoilta yksi viiva seitsemän.

Maanantain ottelusta sivussa Laziolta on ainostaan keskikentän Sergej Milinkovic-Savic, jonka korttitili tuli täyteen Juventus ottelussa. Serbialaisen poissaolo on iso miinus, mutta Laziolta löytyy keskikentälle laadukkaita paikkaajia kuten Valon Berisha, Milan Badelj tai Luiz Felipe.

Lazio lähtee varmasti hakemaan ottelusta aktiivisesti voittoa huomattavasti heikompaa joukkuetta vastaan, jotta joukkue pysyisi Mestarien liigaan oikeuttavissa sijojen taistossa mukana. Maalinteko kuitenkin on ollut hyvin pitkälti 11 maalia tehneen Ciro Immobilen harteilla ja viimeistään tässä vaiheessa kautta sopii odottaa tehoja myös muilta pelaajilta. Ottelusta tuskin on odotettavissa suuri maalista, mutta Frosoninen pelattua todella ailahtelevasti, tuntuu Lazion vähintään kahden maalin voitto turvallisemmalta valinnalta kuin alle 2.5 maalia.

Pelivalintamme:

Lazio -1.5 @2.22

Coolbet - Lue arvostelu

2.22

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.18

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.18

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.18

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan