Championship: Fulham - Blackburn

Julkaistu: 08.08.2019 14:12


Championship: Fulham - Blackburn
Championship | Fulham - Blackburn | 17:00
Fulham aloitti kautensa mollivoittoisesti 0-1 tappiolla sarjanousija Barnsleylle. Kotijoukkue Barnsleylle voitto oli erittäin iso ja luo heihin uskoa, mutta mikä on Fulhamin laita? Joukkue on yksi suosikeista voittamaan koko sarjan ja nousemaan takaisin Valioliigaan. Joukkueen budjetti on sarjan isoimpia ja seuran omistajat odottavat joukkueen nousua takaisin pääsarjaan niin pian kuin mahdollista. Fulhamin ensimmäisen ottelun tappio varmasti käännytti jonkin verran pelivaihtoa ujommaksi Fulhamin suhteen, mikä voi olla seuraaville otteluille hyvä niille, jotka uskovat Fulhamiin.

He kohtaavat ensimmäisessä kotiottelussaan Blackburnin. Joukkue sijoittui viime kauden päätteeksi 15. sijalle keskikastiin ja samankaltaista tulosta voimme odottaa joukkueelta tänäkin vuonna. Bclakburn hävisi myös avausottelunsa, missä heidät oltiin arvioitu isoksi suosikiksi kotikentällään. Sarjanousija Charlton voitti heidät 1-2, vaikka Blackburn ottelua enemmän hallitsikin. Blackburn teki viime kaudella aivan kohtuu määrän maaleja osumalla 64 kertaa maalipuiden väliin ja ovat nyt saaneet hieman uutta verta vielä hyökkäykseensä. Puolustus oli kuitenkin viime vuonnakin ongelma ja varsinkin vieraissa Blackburn oli kehno. Blackburnin vierasottelut olivat runsasmaalisimpia otteluita koko viime kaudella kaikista joukkueista.

Fulham parantanee ja antaa kotiyleisölleen kelpo suorituksen. Monesti alkukausi antaa yllätyksiä, eikä olisi ihme jos Fulham käynnistyisi vasta todenteolla myöhemmin syksyllä. Odotamme kuitenkin Fulhamilta, että he pystyvät nujertamaan kotietunsa kanssa Blackburnin, joka matkustaa Lontooseen neljän ja puolen tunnin matkan Yorkshiresta.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Fulham @1.80

Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.76

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.76

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.76

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.74

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan