Valioliiga: Fulham - Chelsea

Julkaistu: 02.03.2019 11:40


Valioliiga: Fulham - Chelsea
Valioliiga | Fulham - Chelsea | 16:05
Nordicbet Nordicbet
Huomenna Valioliigassa lievässä kriisissä oleva Chelsea matkustaa Fulhamin vieraaksi Craven Cottagelle.

Chelsean tilanteeseen nähden Fulham on varmasti loistava vastustaja tähän hetkeen, sillä Fulham on voittanut Chelsean 32 Valioliiga ottelussa ainoastaan kerran ja edeltävä voittokin on 13 vuoden takaa. Mistään huimasta Länsi-Lontoon derbystä ei voida puhua, sillä derbyt yleensä ovat tasaisia vääntöjä kaupungin herruudesta, sillä 17 edeltävästä ottelusta Chelsea on voittanut kymmenen ja pelannut seitsemän kertaa tasan.
Chelsea lähtee hakemaan ottelusta jatkoa keskiviikon Tottenham voitolle ja Sarri on ilmoittanut tekevänsä 3-4 vaihtoa Fulham otteluun. Kepa palaa maalille Caballeron tilalle Spurs ottelun jälkeen Sarrin penkitettyä herran kovapäisyyden vuoksi EFL-Cupissa Manchester Cityä vastaan, Mateo Kovacicin paikalla avannee Ross Barkley ja Pedro antaa tilaa Willianille hyökkäyksen oikeassa laidassa. Joukkue on tällä hetkellä Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista kolmen pisteen päässä, yhden ottelun vähemmän pelanneena, joten tilanne on hyvinkin optimaalinen kurssin kääntöön Valioliigassa. Chelsealta sivussa sunnuntai ottelussa ovat ainoastaan Daniel Drinkwater ja Marco van Ginkel, joten myös joukkueen sairastuvan tilanne näyttää hyvältä ottelun alla.

Kotijoukkue Fulham on valahtanut sarjassa toiseksi viimeiseksi, joukkue on päästänyt Valioliigassa ylivoimaisesti eniten maaleja (63 maalia) ja 10 edeltävästä ottelustaan joukkue on napannut vain kaksi voittoa ja ottanut kahdeksasti tukkaan, maalieron ollessa 10:22. Joukkue on kymmenen pisteen päässä putoamisviivan yläpuolella viimeistä sijaa pitävästä Southamptonista ja askarruttavin asia lienee se, että riittääkö Fulhamilla motivaatio vielä taistella sarjapaikasta, kun otteluohjelmassa luvassa on ottelut Leicesteriä, Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan. Lisäksi, kun ottelusta on sivussa Fulhamin hyökkäyspelaamisen avainpelaajiin kuuluva, kuusi maalia iskenyt Andre Schürrle sekä pidempään sivussa ollut puolustaja Alfie Mawson, ei ottelun ennakkoasetelmat juuri aseta mahdollisuuksia kotijoukkueelle.

Chelsea on onnistunut kääntämään kurssiaan vaikean vuoden aloituksen jälkeen ja pääsee otteluun ehjällä kokoonpanolla, ainoana miinuksena on kohtuullisen kovat ottelumäärät. Fulham on sarjan heikoimpia joukkueita ja yhdenkin avainpelaajan puuttuminen tulee näkymään otteissa suuresti. Allekirjoittanut tarttuu Chelsean vähintään kahden maalin Länsi-derbyn voittoon.

Pelivalintamme:

Chelsea -1.5 @2.45

Nordicbet - Lue arvostelu

2.45

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.45

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.41

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.40

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan