Championship: Fulham - Derby

Championship | Fulham - Derby | 21.45 | 24.11.2021 |
Kohde sulkeutuu: 24.11.2021 21:45
Championshipin piikkipaikalla porskuttava Fulham saa vieraakseen sarjan jumbosijalla majailevan Derbyn. Ottelun suosikista ei liene epäselvyyttä, emmekä mekään näe mitään syytä sille, miksi Derby pystyisi isäntiä matsissa haastamaan.Fulham vakuuttavassa lennossa!


Fulham saapuu matsiin Championshipin kärkipaikalta, piste-eroa toisena olevaan Bournemouthiin on yksi piste. Tätäkin tärkeämpää on se, että kolmantena majaileva WBA on Fulhamista jo peräti yhdeksän pisteen päässä, joten suora nousu Valioliigaan näyttää isäntien kannalta todennäköiseltä. Formiltaan Fulham on aivan jäätävässä vireessä, joukkue on voittanut peräti seitsemän viimeisintä Championship-matsistaan ja maaliero näissä kamppailuissa on komea 25-2.

Viimeisimmässä sarjamatsissaan Fulham kaatoi kotonaan Barnsleyn numeroin 4-1, isäntien tehomiehenä matsissa hääri Walesia maajoukkuetasolla edustava keskikenttämies Harry Wilson. Wilson iski kamppailussa maalin ja syötti siihen päälle vielä yhden nyytin, joten Fulhamin parhaasta pelaajasta matsissa ei ollut epäilystäkään.Isännillä ei suurempia kokoonpanohuolia!


Fulhamin kokoonpanosta on matsiin tultaessa varmuudella sivussa neljä peluria, mutta näistä yksikään ei aiheuta Fulham-luotsi Marco Silvalle harmaita hiuksia. Merkittävin poissaolija on portugalilaishyökkääjä Ivan Cavaleiro, joka on tällä kaudella esiintynyt 12 sarjamatsissa, mutta saaden näissä vain jämäminuutteja.

Derby valtavissa ongelmissa!


Derbyn asiat ovat huonosti, joukkueen formi on äärimmäisen huono ja talous on niin kuralla että englannin jalkapalloliitolta on tullut sanktioita pisterangaistuksen muodossa. Derbyltä on tällä kaudella vähennetty pisteitä peräti 21 pisteen edestä, joten se fakta, että joukkue on sarjassa jumbona ei liene yllätys. Derby on kauden aikana kerännyt pisteitä 21, joten pistesaldo näyttää tällä hetkellä pyöreää nollaa. Piste-eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on peräti 15 pistettä, joten kiire joukkueelle tulee mikäli sarjapaikkansa Wayne Rooneyn luotsaama Derby meinaa säilyttää.

Derby on viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan kerännyt matkaansa viisi pistettä, edellisellä kierroksella joukkue yllätti kotikentällään Bournemouthin numeroin 3-2. Isäntien sankari ottelussa oli jälkimmäisellä jaksolla kaksi maalia iskenyt hyökkääjä Tom Lawrence.Myöskään vierailla ei loukkaantumishuolia!


Derbyn kokoonpanosta on varmuudella matsissa sivussa vain pitkäaikaispotilas Krystian Bielik. Puolalalispuolustaja ei ole tällä kaudella pelannut matsiakaan, joten näiltä osin Derbyllä on pullat hyvin uunissa eikä suurempia huolia pelaajan puuttuminen Wayne Rooneylle aiheuta.


Me luotamme ottelussa Fulhamiin, joukkueen meno on ollut railakasta ja kyseessä on tällä hetkellä sarjan ylivoimaisesti paras joukkue. Vaikka Derby kaatoikin kotonaan sarjassa toisena olevan Bournemouthin, emme usko joukkueen pystyvän temppua vieraskentällä toistamaan. Derby on yhdeksästä vierasmatsistaan tällä kaudella napannut itselleen vain seitsemän pistettä, joten vieraspelaamisessa on paljon parantamisen varaa. Isäntien vähintään parin maalin voitosta tarjoiltava päälle 1.9:n kerroin kelpaa peleille mainiosti!

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Fulham -1.5 @1.96

Huti
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys