Championship: Fulham - Sheffield United

Championship | Fulham - Sheffield United | 21:45 | 20.12.2021
Kohde sulkeutuu: 20.12.2021 21:45
Kummankin hyökkäys on ollut viime aikoina hyvä, vaikka vain United on saanut tulosta aikaan.Fulham ja Sheffield United pelasivat viime kaudella vielä Valioliigaa. Fulham on kovaa vauhtia palaamassa takaisin pääsarjaa, mutta Sheffield United on vajonnut Championshipin keskinkertaisuuteen.

Fulham on nyt Championshipin sarjakärjessä. Sillä on kaksi pistettä enemmän ja yksi matsi vähemmän pelattuna kuin kakkosena olevalla Bournemouthilla. Sheffield United on sijalla 14. Ei sen kausi vielä aivan toivottomalta näytä, viimeinen Valioliigan karsintojen paikka on vain kuuden pisteen päässä. Putoajan paikalla oleva Peterboro on turvallisesti kymmenen pisteen päässä. Sheffield Unitedilla on vielä alla kolmen voiton putki. Viime kierroksella se voitti vieraissa Cardiffin 3-2.

Championshipin kärjessä taitaa pian tulla muutoksia. Kolmantena oleva Blackburn on voittanut viisi viimeistä matsia maalierolla 12-0. Bournemouth taas on hävinnyt kaksi viimeistä eikä ole voittanut aikoihin. Fulhamilla on alla merkillinen neljän tasapelin putki. Viimeksi Fulham pelasi Lutonin kanssa 1-1.
Fulham ei ole tasapeliputkessaan aivan saanut, mitä se olisi ansainnut. Lutonin kentällä se oli parempi joukkue, maalia kohti menneet laukauksetkin menivät Fulhamille 6-1. Ennen Luton-matsia Fulham pelasi kotonaan Bournemouthin kanssa tasan, ja siinä se vei laukaukset selvästi 24-8.

Kolmessa voittoputken ottelussaan Sheffield United on ollut parempi joukkue.

Kumpikin vielä ilman koronaongelmia


Koronavirus sotkee juuri nyt englantilaista jalkapalloa pahemman kerran. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Fulhamilla tai Sheffield Unitedilla olisi virusongelmia.
Joukkueilla on vielä sairastuvat tyhjinä. Jonkin verran kierrätystä voisi tulla, edessä on kova otteluohjelma. Antonee Robinson saattaisi tulla taas vasemmaksi pakiksi. Fabio Carvalho voisi olla vaihtoehto Bobby Decordova-Reidille kärjen ehdottoman ykkösmiehen Mitrovicin taakse. Harrison Reed on taas pelikunnossa loukkaantumisen jäljiltä, mutta hän taitaa ainakin aloittaa penkillä.

Sheffield Unitedilla taitaa olla vähemmän mahdollisuuksia rotaatioon. Olsen, O’Connell, Berge ja Fleck voisivat olla vaihtoehtoja avaukseen.


Kumpikin on hyvässä kunnossa, vaikka Fulham ei olekaan saanut tulosta aikaan viime kierroksilla. Fulhamin voittokerroin on 1.70-paikkeilla, ja kaipa se on kohdallaan. United on hyökännyt viime otteluissa hyvin, ja samaten on tehnyt Fulham, paitsi että se ei vain ole saanut palloa maaliin asti. Joukkueet ovat luoneet hyvin paikkoja, ja miksi se ei jatkuisi. Lapulle yli 2.5 maalia, kerroin on yli 1.80.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.85

Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.8

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders