CS:GO: G2 - ENCE

CS:GO: G2 - ENCE
CS:GO | G2 - ENCE | 21:15
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 21:15
CS:GO IEM Fall 2021 Europe turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen ja mikä parasta suomalaisorganisaatio ENCE on vielä mukana kilpailussa. Jatkuuko ENCE:n matka kohti Tukholman Major-turnausta voitolla G2:sta? Se selviää tämän iltaisen täyden kolmen kartan koitoksen jälkeen!Mikä on G2 päivän taso?


Monikansallinen G2 Esports on ehdottomasti lahjakkuudeltaan yksi maailman parhaista Counter-Strike joukkueista. Joukkue on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 4. ja joukkueelta löytyy tältä syksyltä muun muassa IEM Cologne turnauksen toinen sija.

G2:n otteluita on kuitenkin aina paha veikata sillä, vaikka joukkue on kova niin sen otteista puuttuu tasaisuus. Tästä osoituksena hienon Kölnin turnauksen jälkeinen sukeltaminen ESL Pro Leaguessa, jossa joukkue jäi pahnanpohjimmaisten joukkoon sijoituksella 21-24 eikä joukkueen kolmen kuukauden voittoprosentti 50% erityisemmin häikäise. Tässä turnauksessa G2 on pelannut viisi B01 ottelua ja voittanut niistä neljä, miten käy ottelussa ENCE:ä vastaan?

ENCE lunastanut odotuksia


ENCE on lunastanut odotuksia tässä turnauksessa. Joukkueen uudelta kokoonpanolta on odotettu menestystä ja ENCE toimitti varsin hyviä tuloksia turnauksen lohkovaiheessa. ENCE voitti neljä viidestä ottelustaan alkulohkossa kaataen muun muassa Vitalityn (16-8), kun taas ainoa tappio tuli todellisessa jatkoaika jännärissä OG:ta vastaan (25-28). ENCE:n hyvät otteet ovat jatkumoa ESL Pro Leaguelle jossa suomalaisorganisaatio eteni aina sijoille 5-8. asti, ennen kuin koko turnauksen voittoon edennyt NaVi tiputti Eetu ”sAw” Sahan luotsaaman kokoonpanon.

ENCE:n kolmen viimeisen kuukauden voittoprosentti on kivunnut jo lukemiin 60,9% ja joukkueen Israelin vahvistus Lotan ”Spinx” Giladi (rating 1.15) on ollut yhdessä puolalaisen Pawel ”dycha” Dychan (rating 1.19) kanssa tasaisen varmoja käynnissä olevassa turnauksessa. Pystyykö ENCE etenemään aina välieriin ja sitä myöden Major-turnaukseen asti?Luvassa pitkä ilta?


Vedonlyöntisivustot kautta linjan ovat asettaneet G2:n tämän ottelun selkeäksi suosikiksi. Tämän turnauksen tilastoja tuijottamalla käy hyvin nopeasti selväksi, että G2:n riveissä pelaavat bosnialaiset serkukset huNter- ja NiKo ovat kuumia sillä miehet löytyvät pelaajatilastojen sijoilta 1. ja 4. Lisäksi G2:n rating viiden matsin jälkeen on turnauksen paras lukemalla 1.24. Ei siis ole epäilystäkään siitä, etteikö G2 voisi voittaa tämän ottelun, mutta…

Tämän ottelun Map pool on todella mielenkiintoisesti kallellaan ENCE:lle sillä ENCE:llä on Infernoa lukuun ottamatta kaikissa muissa kartoissa juuri nyt paremmat voittoprosentit kuin G2:lla ja Inferno on ENCE:n todennäköinen banni. Tästä syystä uskomme että ENCE pystyy tekemään G2:lle hikisen iltapuhteen ja ottelun lopullinen ratkaisu nähdään vasta kolmannessa kartassa. Myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaliskuussa 2021 pelattiin täydet kolme karttaa ottelussa jonka ENCE voitti 1-2.