CS:GO: G2 - NiP

CS:GO | G2 - NiP | 20:30
Kohde sulkeutuu: 11.12.2021 20:30
Tukholmassa pelattava IEM Winter 2021 CS:GO turnaus on edennyt semifinaalivaiheeseen. Molemmat semifinaaliottelut, Vitality vs. Virtus.pro sekä G2 – NiP pelataan lauantaina 11. joulukuuta ja molempiin otteluihin löydät pitkävetovihjeen sivuiltamme.

Välierien toisessa ottelussa ranskalainen G2 on hienoinen ennakkosuosikki NiP:iä vastaan. Loistaako paluun pelaavaan kokoonpanon tehnyt KennyS ruotsalaisia vastaan?Tasaiset tilastot


Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun varsin samankaltaisilla statseilla. Molemmat joukkueet ovat kolmen ottelun voittoputkessa, jonka lisäksi molemmilla joukkueilla on neljä voittoa edellisestä viidestä. Isommassa kuvassa G2 on napsinut kymmenessä edellisessä enemmän voittoja kuin NiP ja ranskalaisten voittoprosentti 70% on hieman parempi kuin ruotsalaisten 67,9%. Mitä tulee keskinäisiin otteluihin niin edellisestä seitsemästä BO3 ottelusta viisi on ratkennut vasta kolmannessa kartassa ja jatkoaikoja on jouduttu pelaamaan kolmesti. Lähtökohdat ovat siis varsin maukkaat ja tämä ottelu toimii myös pienimuotoisena esileikkinä 15.12 alkavalle BLAST Premier World Final turnaukselle, jossa joukkueet kohtaavat jälleen heti ensimmäisellä kierroksella.

NiP:n somessa on aloitettu jo psyykkaus ottelun alla:Vedot yhden Kennyn varaan


Me lähdemme hakemaan tähän otteluun varsin poikkeavaa betsiä sillä jätämme voittaja, kartta sekä kierrosveikkaukset tällä kertaa sivuun ja lähdemme lyömään vetoa yksittäisen pelaajan suorittamisesta. Ottelun yksi mielenkiintoisimmista hahmoista on ehdottomasti paluun penkilta pelaavaan kokoonpanoon joulukuun alussa tehnyt legendaarinen AWP-pelaaja Kenny "⁠kennyS⁠" Schrub. KennyS on mukana turnauksessa koska G2:n IGL-pelaaja Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković ei saanut lupaa matkustaa Serbiasta Ruotsiin tätä turnausta varten.

KennyS penkitettiin G2:n kokoonpanosta maaliskuussa 2021 ja yhdeksän kuukauden tauon jälkeen huippu CS:n pariin palannut ranskalainen on onnistunut keräämään tappoja suht hyvin, kun mies onnistui muun muassa edellisessä Vitality ottelussa napsimaan jokaisessa ottelun kolmessa mapissa vähintään 18 tappoa. Kaiken kaikkiaan mies on pelannut nyt kuusi karttaa paluunsa jälkeen ampuen yhteensä 101 tappoa joista 21,8% headshoteilla. Keskiarvoksi tästä tulee 16,83 tappoa per kartta.KennyS sanoi HLTV.org sivulle antamassaan haastattelussa että hän haluaa palata takaisin huipputasolle ja pelata jälleen kilpailullista CS:ssää. Kokenut pelaaja on myös varsin innoissaan siitä, että saa pelata jälleen LAN-ympäristössä. G2 on ollut ilman isoja voittoja jo pitkään ja KennyS haluaa omalta osaltaan kirjoittaa hienoa tarinaa. 26-vuotias pelaaja myös nauttii NiP:iä vastaan pelaamisesta, sillä Kennyn K-D difference on +143 NiP:iä vastaan…Tästä syystä veikkaamme KennyS:n napsivan jo ottelun 1. kartassa yli 15.5 tappoa, joiden turvin mies pelaa itselleen uutta vakipestiä G2:n tai jonkun muun huippujoukkueen riveihin!

Pelivalintamme:

1. kartta - KennyS yli 15.5 tappoa @1.8

Osuma
LeoVegas - Lue arvostelu

1.8

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan