ATP Stuttgart: Gael Monfils - Denis Kudla

Julkaistu: 12.06.2019 16:31


ATP Stuttgart: Gael Monfils - Denis Kudla
ATP Stuttgart | Gael Monfils - Denis Kudla | 14:00
ATP Stuttgartin toisella kierroksella kokenut ranskalainen Gael Monfils kohtaa yhdysvaltalaisen Denis Kudlan.

Monfilsin kauden aloitus nurmella ei ollut helpoin mahdollinen ja ranskalainen onnistui nappaan työvoiton yhdysvaltalaisesta Steve Johnsonista ensimmäisellä kierroksella kolmen erän jälkeen 7-5, 5-7, 7-6(6). Monfilsin syöttöpelaaminen oli kuitenkin läpi ottelun korkealla tasolla eikä omalla syöttövuorolla helppoja virheitä juuri tullut, mutta Johnson pystyi vahvana syöttäjänä nopealla alustalla haastamaan Monfilsia mainiosti. Koko ottelu edettiin tasaisissa merkeissä toisen erän Monfils hävisi toistuvien helppojen pelivirheiden sekä kaksoissyöttö virheiden vuoksi. Kolmannessa erässä Monfils oli takaa-ajo asemassa hävitessää syöttönsä 3-4 tilanteessa, mutta onnistui murtamaan Johnsonin syötön takaisin yhdysvaltalaisen syöttäessä ottelun voitosta 4-5 tilanteessa. Lisäksi ranskalaiselle tarjottiin 6-5 tilanteessa kaksi ottelupalloa, jotka kummatkin Johnson onnistui selvittämään. Tiebreakissä Johnsonilla oli myös yksi ottelupallo, ranskalaisen hävitessä kaksi syöttöään 2-1 tilanteessa, mutta ranskalainen kuittasi ottelun lopulta nimiinsä vahvemman liikkumisen sekä syöttö- ja palautuspelaamisen ansiosta.

Kudla aloitti turnauksen helpolla 2-0 6-3, 6-2 voitolla Haastaja tasoista kroatialaista Viktor Galovicia vastaan. Galovic oli ongelmissa yhdysvaltalaisen kovien syöttöjen palauttamisessa eikä Kudla hävinnyt ottelussa kuin yhden oman syötön ja 1. syötön voitto % oli huikeat 85%. Palautuspelaaminen ja jalkatyöskentely oli myös avainasemassa Kudlan voitossa, eikä Galovic löytänyt aseita Kudlan vahvoihin kämmen linjalyönteihin. Kudlan alkukausi on kuitenkin ollut vaikea, sillä ennen nurmikauden alkua 21 pelatun ottelun jälkeen yhdysvaltalaisen voitto prosentti oli ainoastaan 24%. Nurmella peli on kuitenkin kulkenut mukavasti ja Kudla eteni Surbiton Haastaja turnauksessa välieriin kukistaen itävaltalaisen Jason Kublerin 6-2, 6-3, britti James Wardin kolmen erän jälkeen 6-3, 4-6, 6-3, sekä saksalaisen Matthis Bachingerin 7-6(4), 7-5. Välierissä kokenut serbialainen Viktor Troicki oli kuitenkin liikaa ja voitti ottelun kolmen erän jälkeen niukasti erin 2-1 6-3, 6-7(5), 5-7. Haastaja tason nurmiotteluissa Kudlan voittoprosentti 26 ottelun jälkeen on 69%, kun taas ATP tasolla 35 ottelun jälkeen voittoprosentti on vain 51%.

Kudla turnausvoitot ja menestys ovat Haastaja tasolta eikä 26- vuotias yhdysvaltalainen ole ATP-tasolla läpimurtoa saanut. Monfils on pelaajista tuntuvasti kokeneempi ja pääsee pelaamaan Kudlaa vastaan optimaaliselta pelikorkeudelta. Lisäksi Monfilsin urheilullisuus sekä vahva mailapelaaminen tulee olemaan yksinkertaisesti liikaa Kudlalle. Monfils sai eilen vaikeuksien kautta nurmikauden korkattua ja hiema pelillistä tatsia alle, jonka myötä painelee tästä otteluparista jatkoon suoraan kahdessa erässä.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 erää @2.32

LeoVegas - Lue arvostelu

2.32

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan