US Open: Gael Monfils - Jannik Sinner

US Open: Gael Monfils - Jannik Sinner
US Open | Gael Monfils - Jannik Sinner | 21:00 | 4.9.2021
Kohde sulkeutuu: 04.09.2021 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Yhdysvaltain avointen tennisottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Tennis Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Gael Monfils (ATP-20) kohtaa Jannik Sinnerin (ATP-16) US Openin kolmannella kierroksella. Kaksikon urat ovat kuitenkin täysin eri pisteessä ja oletettavasti myös menossa eri suuntiin. Monfils on kärsinyt korona-aikana loukkaantumista, eikä ole pystynyt pelamaan pitkään aikaan hyvällä tasolla. Sinner puolestaan on yksi lajin kirkkaimmista lupauksista ja hyvin todennäköisesti tulee voittamaan Grand Slameja lähivuosina, kun vanha kaarti eläköityy. Sinner on pelannut todella korkealla tasolla viimeiset pari vuotta ja lähtee mielestäni selkeänä suosikkina tulevaan otteluun. Olisi yllätys, jos ranskalainen etenisi tästä parista jatkoon. Sinnerin voitto -2,5 pelitasoituksella vaikuttaa todella hyvältä kohteelta.Monfilisin ura laskusuunnassa


35-vuotias Monfils on pelannut komean uran ATP-kiertueella, mutta nyt aika alkaa ajamaan ohi kokeneesta kehäketusta. Koronapandemian alettua Monfils on tuskaillut pelinsä kanssa ja kärsinyt useista loukkaantumisista. Monfilsin viime aikojen saldo Grand Slameissa on surullista luettavaa. Neljässä edellisessä Grand Slamissa matka on katkennut joko ensimmäisellä tai toisella kierroksella. Monfilsin saldo tämän vuoden kiertueella on myös heikko – seitsemän voittoa ja 12 tappiota.

Tämän vuoden US Openissa ranskalainen on päässyt helpolla, sillä vastustajat eivät ole olleet kovin kaksisia. Avauskierroksella kaatui Federico Coria erin 3-1, ja toisella kierroksella Steve Johnson 3-1.Sinnerillä menossa huippukausi


Sinnerillä on menossa loistava kausi ja todella pian 20-vuotias nuorukainen nousee maailman top10:iin. Tällä kaudella italialaisen voittosaldo on 32-16. Sinner on napannut kaksi ATP-turnausvoittoa ja mies selviytyi ensimmäistä kertaa uralalan Masters-turnauksen finaaliin, jossa tuli tappio Puolan Hubert Hurkaczille.Tämän vuoden US Openissa italialainen kukisti avauskierroksella Max Purcellin lukemin 6-4, 6-2, 4-6 ja 6-2. Toisella kierroksella kaatui Zachary Svajda lukemin 6-3, 7-6, 6-7 ja 6-4.

Sinner etenee seuraavalle kierrokselle


Allekirjoittaneelle olisi melkoinen yllätys, jos Monfils etenisi tästä parista jatkoon. Kokemus on ainut seikka, joka puoltaa ranskalaisen voittoa. Sinnerin peli soveltuu hyvin koville alustoille ja mies omaa painavat peruslyönnit, jotka ovat todella todella hankalia palauttaa tarpeeksi pitkänä. Sinnerin rysty on todella vaarallinen ja sillä mies pystyykin usein ottamaan niskalenkin palloralleista. Sinnerin ykkönen on parhaimillaan todella hyvä, mutta kakkossyötössä olisi vielä rutkasti parantamisen varaa. Sinner pelaa ikäisekseen todella kypsästi, eikä kiukuttele epäonnistumisen jälkeen, vaan keskittyminen on jo seuraavassa pisteessä.


Monfilsin pelivire viimeisen kahden vuoden aikana on todella heikko ja miehen otteista puuttuu tasaisuus. Monfils tiedostaa, että tämä on viimeinen mahdollisuus tehdä pitkä runi Grand Slameissa, joten ranskalainen tulee varmasti latautuneena otteluun. Pystyykö Monfils pelamaan huipputasolla neljä tuntia? Itse en millään jaksa uskoa, että pystyy.

Sinner etenee tästä parista jatkoon erin 3-0 tai 3-1. Vetokohteeksi otetaan Sinnerin voitto -2,5 pelitasoituksella. Kohteeseen on tarjolla 1,85 kerroin.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Jannik Sinnerin voitto -2,5 pelitasoituksella @1.85

888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.8

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.8

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä