CS:GO: Gambit - FURIA

CS:GO: Gambit - FURIA
CS:GO | Gambit - FURIA | 21:00 | 03.09.2021
Kohde sulkeutuu: 03.09.2021 21:00
ESL Pro League Season 14 on edennyt alkulohkojen osalta suurelta osin päätökseensä. Ainoastaan D-lohkossa on vielä otteluita käynnissä ja sieltä löytyykin oikein mielenkiintoinen ottelu, kun FURIA yrittää haastaa koko vuoden oivassa vireessä ollutta Gambitia. Brasialialaisten paukut eivät kuitenkaan taida riittää vaan HLTV-rankingin numero kakkonen vie ottelun mutta FURIA ei myy nahkaansa helpolla?Gambit loistanut vuonna 2021


Venäläisen Team Gambitin CS:GO vuosi 2021 on ollut yhtä juhlaa. Joukkue on ollut läpi vuoden rankingin kärkisijoilla ja palkintokaappi on täyttynyt erilaisilla turnausvoitoilla. Kaiken kaikkiaan joukkue on ollut jo 60 viikkoa putkeen TOP 30:ssä eikä loppua näy. Gambit on pelannut tässä turnauksessa kaksi ottelua, joissa se on peitonnut Liquidin 2-1 sekä TeamOnen 2-0. Edellisestä kahdeksasta ottelusta Gambit on voittanut viisi ja viimeisen kolmen kuukauden aikana CIS-joukkueen voittoprosentti on korkea 83,3%. Karttapoolin osalta Vertigo on ollut Gambitilla todella mieluisa sillä joukkue on voittanut kyseisessä mapissa jo yhdeksän kertaa putkeen.FURIA varamiehellä liikenteessä


FURIA on niin ikään pelannut tässä turnauksessa kaksi ottelua, joissa ensimmäisessä tuli turpaan 2-0 Entropiqilta mutta seuraavassa joukkue Gambitin tavoin TeamOnen 2-0. Tämän turnauksen rinnalla FURIA oli mukana Elisa Invitational Summer tapahtumassa josta joukkueelle irtosi voitto sekä 50 000$ riihikuivaa. FURIA on voittanut edellisestä kahdeksasta ottelussa viisi mutta isommassa kuvassa 3kk:n voittoprosentti 57,1%.

FURIA lähtisi tähän otteluun joka tapauksessa altavastaajana altavastaajan asema on vain vahvistunut, kun joukkue joutuu pelaamaan ilman Lucas “honda” Canoa. honda jätti turnauksen väliin hänen äidin sairastuttua koronavirukseen ja hondan tilalla serverillä on joukkueen valmentaja Nicolas “guerri” Nogueira. Guerri ei ole mikään eilisen teerenpoika mutta otteet eivät ole missään nimessä samalla tasolla millä ne olivat parhaimmillaan esimerkiksi vuonna 2018. Guerri esiintyi Etropiqia vastaan keskinkertaisesti ratingilla 0.89 ja on vaikea nähdä, että mies loistaisi tulikuumaa Gambitia vastaan.Voittajan pitäisi olla selvä - Betsit pelattaville kierroksille?


Gambit on tässä ottelussa niin suuri ennakkosuosikki että kertoimet suoralla voitolle sekä myös tasoitusvedolle ovat lähes kelvottomat pelaamiseen. Sen sijaan vetokohdetta otteluun voisi hakea ottelusta pelattavista kierroksista. Kertoimet antavat olettaa, että Gambit veisi ottelun kahdessa erässä selkein lukemin.

FURIA on kuitenkin voittanut keskimäärin 12.69 kierrosta per hävitty kartta eikä joukkueella ole viimeiseen kolmeen kuukauteen kuin kaksi karttatappiota, jossa joukkue ei olisi yltänyt tappiosta huolimatta vähintään kymmeneen kierrosvoittoon. Gambit vastaavasti on hävinnyt voitokkaissakin kartoissa keskimäärin 10.66 kierrosta ja esimerkiksi Miragessa joukkue on hävinnyt keskimäärin 13 kierrosta voittoprosentista 77% huolimatta. FURIA vastaavasti on Miragerssa mukavassa neljän kartan voittoputkessa, joten tämä todennäköisesti pelattava mappi voi olla yllättävänkin tasainen. Laitetaan vetokupongille kohde ”ottelussa yli 52.5 kierrosta”. Kohde osuu esimerkiksi karttatuloksin 16-10 ja 16-11.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 52.5 kierrosta @1.71

Luckbox - Lue arvostelu

1.71

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.71

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.66

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pixel.bet - Lue arvostelu

1.65

Pixel.bet - Uusi eSports vedonlyöntisivusto muhkealla bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Teemu