Riga Masters: Gary Wilson - Chris Wakelin

Julkaistu: 12.06.2019 10:16


Riga Masters: Gary Wilson - Chris Wakelin
Riga Masters | Gary Wilson - Chris Wakelin | 18:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Chris Wakelinin viime kausi oli aivan valtaisa pettymys. Miestä on kuitenkin pidetty varsin lupaavana pelaajana jo pidemmän aikaa, mutta tulosta ei ole tullut. Elokuussa Wakelin eteni Paul Hunter Classic -turnauksessa 4. kierrokselle, mikä jäi koko kauden parhaaksi saavutukseksi, kun tämän jälkeen missään turnauksessa ei tullut yli kahta voittoa.

Gary Wilsonilla sen sijaan on alla koko uransa ylivoimaisesti paras turnaus. Wilson keräsi pelkästään MM-kisoissa enemmän palkintorahaa, mitä 33-vuotias peluri oli tähän mennessä kerännyt yhteensä koko urallaan! Upea MM-välieräpaikka irtosi voitoilla Luca Brecelista, Mark Selbysta ja Ali Carterista. Vasta Judd Trump pystyi lopettamaan Wilsonin huiman lennon.

Wilson on taktisella puolisella huomattavasti Wakelinia vahvempi ja MM-kisoissa myös pussituspeli oli jäätävän viileää. Ainoa kysymys oikeastaan on, miten Wilson on nollannut MM-turneen huippumenestyksen? Kuinka pitkään lepojakso on kestänyt ja onko harjoituspöydällä käyty reilun kuukauden tauon aikana?

Mikäli Wilson ei uskoisi olevansa kohtalaisessa kunnossa, hän tuskin olisi lähtenyt näin pienen turnauksen karsintoihin edes mukaan. Uskotaan siis, että peli kulkee. Itseluottamuksen pitäisi ainakin olla tapissa loistavien MM-kisojen jälkeen.

Suosikille tarjotaan varsin mukavia kertoimia, mitkä kelpaavat peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Gary Wilson @1.65

Mobilebet - Lue arvostelu

1.65

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.65

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.64

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.64

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan