Eurooppa-Liiga: Genk - West Ham

Eurooppa-Liiga | Genk - West Ham | 19.45 4.11.2021
Kohde sulkeutuu: 04.11.2021 19:45
West Ham pakkaa laukut ja lähtee reissun päälle Belgiaan. Eurooppa-liigassa toistaiseksi voittamaton ja puhtaalla pelillä lohkoaan johtava West Ham vierailee Genkin vieraana. Toinen on ollut ääni kellossa belgialaisilla, sillä matkaan on tarttunut ainoastaan avauskierroksen voitto Rapid Viennan vieraana. Tuolloin ratkaisu nähtiin vasta lisäajalla ottelun päättyessä belgialaisten voittoon 0-1. Lohkon ykkönen ja pahnan pohjimmainen mittelevät paremmuudestaan torstaina alkuillasta. West Ham on näistä kahdesta joukkueesta eittämättä parempi ja kovassa vireessä.
Genk tukalan paikan edessä


Genk on jämähtänyt lohkonsa viimeiseksi saaden aikaan ainoastaan yhden maalin kolmessa pelaamassaan ottelussa. Belgian Jupiler League on sentään kulkenut hieman paremmin. Tuolla sijoitus on seitsemäs ja tähän otteluun lähdettäessä alla on runsasmaalinen voitto Waregemin vieraana sunnuntaina. Verkkoa pöllytettiin peräti kahdeksan kertaa kamppailun päättyessä lukemiin 2-6 Genkin hyväksi. Järin suurta vertailupohjaa joukkueen kunnosta tuo ottelu ei anna, sillä Waregem kuuluu ehdottomasti sarjan heikomman pään joukkueisiin tällä kaudella. On Waregem sentään voittanut Belgian Cupin vuonna 2006 ja tuon voiton ansiosta joukkue paineli peräti UEFA Cupin pudotuspeleihin. Nuo ajat ovat toki muisto vain tällä hetkellä.

Kolumbian vahvistus Daniel Munoz kärsii vielä pelikieltoa Dinamo Zagrebia vastaan käydyn kohtaamisen hölmöilyn ansiosta. Tuolloin heilahti punainen kortti. Kreikkalais-roomalainen sidonta takaapäin ja pallo oikeutetusti laitettiin pilkulle. Viimeisen naulan arkun kanteen iski Bruno Petkovic ja päätösvihellyksen jälkeen taululla komeili 0-3 lukemat kroatialaisten hyväksi.

West Hamilla kulkee lujaa


Tällä hetkellä West Ham on kotimaansa kivikovassa Valioliigassa neljäntenä, kun takana on kymmenen pelattua kierrosta. Vaikka sarjassa on muutamia alisuorittaneita joukkueita, niin silti sijoitus erittäin hieno. Joukkue pelaa erittäin hyvin organisoitua jalkapalloa tällä hetkellä. Vieläkin lujempaa kulkee Eurooppa-liigassa, jossa lohkon kärkipaikka on tukevassa hallussa kolmella voitolla. Yhtäkään maalia ei ole päästetty omiin ja vastustajan verkkoon pallo on toimitettu seitsemän kertaa. Tässä ottelussa onkin mahdollista varmistaa jatkopaikka, joten tosissaan reissuun lähdetään ja pelaajia kierrätetään taatusti hyvin hillitysti.

David Moyes saa valita kokoonpanonsa lähes ihanne tilanteessa, sillä sairastupa ammottaa tyhjyyttään. Joukkueessa on nyt niin hyvä meno päällä, että reissuun voi lähteä levollisin mielin ja pelata vapautuneesti ilman suorituspaineita.Vedonlyönnin kannalta näitä West Hamin kertoimia ei voi ohittaa. Kaikki päälle kahden kertoimet ovat kyllä hyvinkin pelattavissa. Hammersin suorittaminen on nyt niin tasaista, että hankala on kuvitella Genkin nappaavan pisteitä tästä koitoksesta. West Ham on voittanut edellisistä kymmenestä ottelustaan kahdeksan ja tuo kertoo kaiken oleellisen joukkueen nykykunnosta.

Pelivalintamme:

1X2: West Ham @2.15

NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

2.1

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.1

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.1

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.07

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan