NCAA amerikkalainen jalkapallo: Georgia - Alabama

Julkaistu: 01.12.2018 15:46


NCAA amerikkalainen jalkapallo: Georgia - Alabama
NCAA amerikkalainen jalkapallo | Georgia - Alabama | 23:00
USA:n yliopistojefussa pelataan tänä viikonloppuna konferenssimestaruuksista. Kovan SEC -konferenssin mestaruudesta pelaavat Alabama ja Georgia.
Alabama on ollut tällä kaudella lähes täydellisen loistava. Se on lähtenyt joka viikolla peliin suursuosikkina, eikä se ole kertaakaan pettänyt. Marraskuun alussa se voitti LSU:n tämän kotistadionilla Death Valleyllä 29-0, ja heti seuraavalla viikolla se piti hyvän Mississippi Statenkin nollilla voittaen 24-0. Perinteisessä Iron Bowl -ottelussa Auburnia vastaan Alabama voitti vetomarkkinoiden huiman 25.5 pisteen tasoituksen. Peli päättyi 52-21.

Alabama on kärjessä tai ainakin hyvin lähellä kärkeä kaikissa tärkeimmissä tilastoissa. Joukkueen pelinrakentaja Tua Tagovailoa voittanee kauden parhaan pelaajan palkinnon Heisman Trophyn selvällä erolla ennen muita. Alabaman hyökkäyksellä on huima määrä aseita, se löytää jatkuvasti kentällä miss matcheja. Ja sen puolustuskin parantaa joka viikko.

Georgia on hyvä joukkue, mutta ei Alabaman veroinen. NCAA -jefun asiantuntijat laittavat Georgian suurin piirtein LSU:n tasoiseksi joukkueeksi, eikä LSU:lla ollut mitään mahdollisuuksia Alabamaa vastaan. Ja tämän vakuudeksi LSU pieksi Georgian lokakuussa 20 pisteellä.

NCAA -jefussa ei olla aikoihin nähty näin ylivoimaista joukkuetta. Vetomarkkina ei tahdo uskoa Alabaman ylivoimaan. Ottelun tasoitus 12 pistettä, ja sillä lukemalla voi laittaa lantit Alabamalle.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Alabama -12 @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.86

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.85

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan