LaLiga 2: Gijon - Lugo

Julkaistu: 28.06.2020 11:28


LaLiga 2: Gijon - Lugo
LaLiga 2 | Gijon - Lugo | 18:00
Eaglebet Eaglebet
Segunda Divisionissa sunnuntaina jälleen matsipäivä, ja Gijoniin El Molinonille saapuu vieraaksi Lugo. Ottelu alkaa 18:00.

Sarjatilanne - putoamistaistelua ja noususaumaa


Gijonin kausi on mennyt hyvinkin odotetusti. Joukkue ei missään kausiennakoissa kuulunut suurimpiin suosikeihin, mutta potentiaalia oli haastamaan ainakin playoffpaikoista. Erittäin tasainen kausi saa Gijonin tällä hetkellä näyttämään huonommalta mitä se on. 35 ottelua on tuonut pistepottiin 46 pistettä, jolla porukan sijoitukseksi muodostuu 14. Tilanne on kuitenkin erittäin tasainen, ja voitolla joukkue olisi jo top10 paremmalla puolella, vain kahden pojon päässä nousukarsintapaikasta.

Lugon meininki on ollut sen sijaan huomattavasti ikävämpää. 8 pisteen ero Gijoniin ei kuulosta järin paljolta, mutta joukkue on putoamisviivan alapuolella, sijalla 20. Ottelut ovat menneet seuraavasti: 12 voittoa, 10 tasapeliä ja 13 tappiota. Rekordin tulokset ovat tuoneet pistepottiin kehnot 38 pistettä, ja alapuolelle jäävät vain 33 pisteessä oleva Extremadura, sekä 30 pisteessä oleva Racing Santander. Tilanne on kuitenkin vielä käsissä, kun eroa viivan yläpuolelle on 3 pistettä.

Miten joukkueet ovat palanneet tauolta?


Isännät ovat palanneet tauolta melko tasaisilla esityksillä. Avausottelu oli melko nuhaista tekemistä, kun Deportivon vieraana tuloksena oli 0-0 tasuri, jossa sihti oli hukassa kummallakin joukkueella, joten tasuri oli oikeutettu tulos. Toisessa ottelussa saatiin oikein hieno tulos, kun kahden minuutin tehohetki avausjaksolla toi 0-2 vierasvoiton Alcorconista. Kaksi viimeisintä kierrosta ovat tuoneet yhden pisteen, kun Real Oviedoa vastaan tuli takkiin 0-1, ja edelliskierroksella Vallecanoa vastaan tuli 1-1 tasapeli, voiton ollessa hallussa aina Vallecanon 76. minuutin tasoitukseen asti.

Lugon tauon jälkeiset esitykset ovat olleet melko samankaltaisia. Joukkue otti heti tauolta palatessa erittäin tärkeän voiton, kun toinen putoajaehdokas Racing Santander kaatui toisen jakson takaa ohituksella 1-2. Kaksi seuraavaa kierrosta toivat lunta tupaan, kun ensin sarjakakkosta Zaragozaa vastaan tuli kotona takkiin 1-3, ja vieraissa Las Palmasia vastaan jäätiin maaleitta 1-0 tappiossa. Viimekierroksen tuloksena oli 0-0 tasuri Malagaa vastaan erittäin tylsässä ottelussa.


Vähämaaliseksi jää


Tähän otteluun lähdetään betsaamaan underia. Gijon on sarjassa hyvä potentiaalinen ylemmän keskikastin porukka, jonka menestys juontuu eritoten hyvästä puolustuspelistä. Joukkue on tehnyt sarjan viidenneksi vähiten maaleja, ja erityisesti ison hyökkäyspaineen kantajan puutos on iso asia, kun ykköstykki on ollut vain 6 maalia iskenyt Uros Djurdjevic. Puolustus on ollut sarjan parhaimmistoa, kun vain Malaga on päästänyt Gijonia vähemmän maaleja. Myös Lugon hyökkäyspeli on tukkoisaa, kun joukkueen hyökkäys on ollut sarjan kolmanneksi huonointa. Lugon puolustus on heikkoa, mutta niin on myös isäntien hyökkäys, ja kun panokset ovat korkeat, lähtevät joukkueet otteluun taatusti puolustuksen kautta.

ComeOn: Talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 50€ pelirahaa, kun teet vain 10€ talletuksen. Viisinkertaista talletuksesi tänään liittymällä sivustolle alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa ››

Pelivalintamme:

Alle 2.0 maalia @1.88

Bet365 - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.81

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi