UFC: Glover Teixeira - Jamahal Hill

UFC | Glover Teixeira - Jamahal Hill | 22.01.2023 | 04:00
Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 04:00
UFC palasi viime viikonloppuna pieneltä joulutauolta, ja tulevana sunnuntaiyönä startataan vuosi kunnolla. UFC 283-tapahtumassa nähdään peräti kaksi mestaruusmatsia, kun alemman raskaansarjan herruudeesta ottelevat brasilialainen Glover Teixeira kohtaa jenkkityrmääjä Jamahal Hillin. Ottelun vetokohteena on yllättäen altavastaajana avattu Teixeira. Miehellä on jo aiempaa kokemusta mestaruusottelun paineista, ja ikä ei haitannu viime matsin hurjassa sodassakaan.Brassiveteraani jatkaa nuorempien kiusaamista!


Glover Teixeiran ura on lajin lainalaisuuksien vastainen. Ikää miehellä löyty mittarista jo mukavat 43 vuotta, mutta siitä huolimatta kaveri on 205-paunaisten kovimpia suorittajia. Edellisessä ottelussaan hän koki karvaan tappion tsekkiläiselle Jiri Prochazkalle viidennessä erässä, puolustaessaan mestaruusvyötään. Kyseinen matsi oli alusta loppuun tunteiden vuoristorataa, jossa niskan päällä oli vuorollaan kumpikin ottelija. Päätöserässä nähtiin täysin odotusten vastainen päätös, kun tyrmäyksistään tunnettu tsekkiläinen kuristi matossa vahvan brassin ja nappasi vyön.

Tappiota edelsi komea kuuden ottelun voittoputki, jonka aikana hän lopetti matossa Anthony Smithin, Thiago Santosin sekä Jan Blachowiczin. Kolmikosta jokainen on todistanut tasonsa painoluokan top-10 kahinoissa. Nyt Teixeiralla on mahdollisuus napata vyö takaisin, kun Prochazka vapautti vyönsä loukkaantumisen takia.

Mies lähtee otteluun pienenä altavastaajana, mutta tämä sopii hänelle varmasti paremmin nuorta kilpakumppania vastaan. Onhan nämä epäilykset jo kerran kaadettu.Hill yllättäen kovaan paikkaan!


Vastustajaansa huomattavasti nuorempi Jamahal Hill sai sauman mestaruusotteluun kuin varkain. Alun perin 31-vuotiaan jenkin piti otella kuudenneksi rankattua ottelijaa Anthony Smithiä vastaan maaliskuussa, mutta mestari Jiri Prochazkan loukkaantuminen antoi hänelle paikan mestaruusmatsiin. Dana White olisi voinut antaa paikan myös huomattavasti suuremmin meritoituneille Magomed Ankalaeville ja Jan Blachowiczille, mutta näiden keskinäinen ottelu vastikään ei ollut kauhea menestys.

Hill on kuitenkin hyvä valinta PPV-otteluun, kun jokaisessa miehen viidestä viime matsissa on nähty lopetus. Uran seisemännessä ottelussa hän nappasi seitsemännen voiton lyöden Ovince St. Preuxin seisaaltaan unille, mutta sen jälkeen miehen käsi väännettiin matossa täysin sijoiltaan Paul Craigin toimesta. Uran ainoan tappion jälkeen on noustu kolmen matsin voittoputkeen, kun avauserässä Jimmy Crute ja Johnny Walker saivat lähteä unten maille. Viime matsissa Thiago Santos kärsi neljännen erän keskeytystappion Hillin käsissä.

Tuleva matsi on vaikea analysoida "Sweet Dreamsin" puolelta, kun mies tuskin odotti soitto tämän matsin osalta. Toisaalta tyrmäysvoimaa löytyy todella paljon, joten heikommallakin valmistautumisella voi tästä voitto olla hyvinkin napattavissa.


Teixeira paremmilla aseilla matsiin!


Teixeiran valinta lapulle on lopulta paljon parempi veto. Ero kaksikon välisessä kokemuksessa on valtava, kun brassi on edelleen kovassa vedossa, ja mestaruudesta hän on otellut kahdessa viime matsissaan. Väkivahva ottelija osaa etenkin viedä vastustajansa kovalla voimalla mattoon, ja kontrolloida mielen määrin Hilliäkin kovempia jujutsumiehiä. Hillin paras ase on aikainen tyrmäys, mutta yleensä mestaruusmatsien startit ovat ensikertalaisilta aiemmin nähtyä varovaisempia.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Glover Teixeira voittaa @2.00

iBet - Lue arvostelu

2.00

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku