Ykkönen: Gnistan - EIF

Ykkönen: Gnistan - EIF
Ykkönen | Gnistan - EIF | 18:30 | 10.09.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 18:30
Kahden tasapisteissä olevan tasaväkisen joukkueen taistellessa ylemmän loppusarjan paikasta ei revanssinhakuinen kotijoukkue Gnistan voi olla millään altavastaajana EIF:iä vastaan, vaikka markkinat niin väittävät! Pelivalinta on siis kristallinkirkas!
Ykkösessä kohtaavat Gnistan ja EIF toisensa Mustapekka Areenalla, Oulunkylässä perjantaina kello 18:30.

Gnistan


Ricardo Duarten luotsaama Gnistan otti toisen voittonsa kolmessa viime pelissään kaadettuaan paikallisderbyssä Klubi-04:n 1-0 Mustapekka Areenalla juuri ennen maaottelutaukoa Rony Huhtalan maalilla.

Voittonsa myötä Gnistan säilytti paikkansa kuuden parhaan joukossa eli se on kovasti matkalla ylempään loppusarjaan, kun enää kolme kierrosta on runkosarjaa jäljellä. Gnistan on tällä hetkellä juuri tarkalleen kuudentena kerättyään 19 ottelusta 27 pistettä yhteismaalein 29-25. Takana tulevista joukkueista PK-35 on kolmen, MP neljän ja KPV viiden pinnan päässä Kipinästä.

Gnistanin ykköstykki on tällä kaudella ollut Douglas Cae, joka johtaa koko Ykkösen maalitilastoa 11 osumallaan.

Oulunkyläläisten runkosarjan lopuissa peleissä Duarten suojatit kohtaavat vielä TPS:n Turussa ja pelaavat viimeisellä kierroksella JIPPOA vastaan kotonaan, minkä jälkeen ylempi ja alempi loppusarja pelataan yksinkertaisina.


EIF


Guillem Santesmasesin luotsaama EIF on jäänyt ilman voittoa kolmessa viime pelissä, joista se on kaikenlisäksi hävinnyt kahdesti. Viime kierroksella EIF joutui kärsimään kirvelevän 1-2 kotitappion TPS:lle juuri ennen maajoukkuetaukoa Tammisaaressa. EIFin paras maalintekijä, Stanislav Efimov ampui tuossa pelissä kauden kahdeksannen osumansa, millä isännät lähtivät viettämään tyytyväisinä taukoa. Toiselle jaksolle tuli kuitenkin terävämpi TPS, joka maalasi kahdesti Serge Atakayin ja Kasper Hämäläisen osuttua maalipuiden väliin.

EIF säilytti kuitenkin yhä paikkansa kuuden parhaan joukossa, missä on tällä viidentenä kerättyään 19 ottelusta 27 pistettä maalisuhteella 34-28. Illan vastustajat ovat siis tasapisteissä keskenään!

Tammisaarelaiset kohtaavat vielä runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella KPV:n vieraissa sekä VPS:n kotonaan.Vihje


EIF voitti kaksikon edellisen keskinäisen pelin kotonaan maalein 2-0 elokuun puolivälissä. Gnistan on pelannut viime aikoina paremmin kotiluolassaan voittaen kaksi tuoreinta peliään molempia paikallisvastustajiaan PK-35:ttä (4-1) ja Nollanelosta (1-0) vastaan. Jostain syystä Gnistan on asetettu tässä revanssintuoksuisessa kohtaamisessa altavastaajaksi kotonaan!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2: Gnistan @2.9

Bet365 - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.85

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.85

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.8

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä