Ykkönen: Gnistan - TPS

Ykkönen: Gnistan - TPS
Ykkönen | Gnistan - TPS | 16:00 |02.10.2021
Kohde sulkeutuu: 02.10.2021 16:00
Gnistanista ei ole aiheuttamaan toistamiseen superyllätystä kaatamalla Ykkösen kärkijoukkuetta, sillä sarjan paras vierasjoukkue TPS ei suostu taipumaan suoran nousijan paikalle noustuaan!
Ykkösessä ylemmän jatkosarjan toisella kierroksella Gnistan ja TPS kohtaavat toisensa Mustapekka Areenalla lauantaina kello 16:00.

Ilman paineita pelaava Gnistan tiputti RoPSin yllätysvoitollaan sarjakärjestä


Ricardo Duarten luotsaama Gnistan selviytyi täpärästi ylempään jatkosarjaan, missä Kipinän paikka varmistui RoPSin noustua kolmen maalin takaa 3-3 tasuriin lisäajalla KPV:tä vastaan ja Gnistanin itse kaataessa JIPPO:n 1-0 Turo Järvisen viimeisten minuuttien (87.min) minuuttien maalilla.

Jatkosarjan avauksessa Gnistan ei kumarrelut sarjakärki RoPSia edes sen kotiluolassa Napapiirillä vaan otti, näki ja yllätti isännät housut kintuissa 4-3 vierasvoitolla! Oulunkyläläisten yllätysvoitto nosti Duarten suojatit viidenneksi.

Gnistan karkasi ensimmäisellä vartilla kahden maalin karkumatkalle Rony Ahosen ja Douglas Caen osumilla! Nino Roffelsen yritti vielä 36.minuutilla syntyneellä kavennuksellaan herätellä isäntien toiveita, mutta toisella jaksolla Fabian de Abreun ja Caen toinen osuma näyttivät isännille, ettei vieraat olleet aikeissa tulla lahjoittamaan ilmaisia pisteitä. RoPS on tottunut viime aikoina nousemaan pelin päätöshetkillä sarjapisteille ja isäntien ykköstykin Vertti Hännisen kavennus 90.minuutilla 2-4:een nostatti varovaisia toiveita uudesta ihmetempusta jälkeen kerran. Mohammed Adamsin kavennus 3-4:een syntyi kuitenkin auttamattomasti liian myöhään lisäajan viidennellä minuutilla, eikä tuomarin pokeri kestänyt antamaan siimaa isännille tuon enempää.

Armend Kabash palaa takaisin isäntien rosteriin tänään pelikieltonsa kärsittyään. Sen sijaan aivotärähdyksen sunnuntaina saanut Pasi Forsman joutuu jäämään sivuun ottelusta.


TPS siirtyi ensimmäistä kertaa tällä kaudella yksin Ykkösen kärkeen!


Jonatan Johanssonin luotsaama TPS hoiti oman pelinsä rutiinilla kaataen sarjanelosen Jaron tyylikkäästi 4-1 kotonaan Veritas Stadionilla. RoPSin tappio Gnistanille seuraavana päivänä tiesi sitä, että turkulaiset nousivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella Ykkösen kärkeen suoran liiganousijan paikalle yhden pisteen VPS:n ja RoPSin edellä!

TPS ei antanut Jarolle minkäänlaista mahdollisuutta yllättää. Ilari Mettälä ja Kasper Hämäläinen löivät kuuden minuutin välein tekemillään osumilla ottelun ensimmäisen 19 minuutin aikana sellaisen alkusoiton, ettei itse biisikään soinut nuotin vierestä! Joakim Latonen sekä neljännen osumansa neljässä viime pelissä tehnyt Albijon Muzaci sinetöivät osumillaan kotivoiton. Edes Jeremiah Strengin lisäajan kolmannella minuutilla pilkusta vieraille tekemä kavennusmaali ei voitonarvoa himmentänyt palaakaan!

Serge Atakayin pitää sivussa Gnistan-pelistä takareisivamma. Elmo Heinonen on puolestaan sivussa pelikiellon takia.Vihje


TPS on nyt juuri sellaisessa formissa, missä sitä ei pidättele käytännössä mikään. Ja kun liiganousu on varmuudella omissa käsissä/jaloissa. Niin kauan kuin raitapaidat voittaa ottelunsa, nousu on varmaa! Ykkösen ainoa ilman vierastappiota oleva joukkue eli TPS ottaa tänään huoletta kolme sarjapistettä ja jatkaa Ykkösen sarjakärjessä! Kauden molemmissa aiemmissa kohtaamisissa tuijoteltiin kiikareita.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

1X2: TPS @1.43

Coolbet - Lue arvostelu

1.43

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.4

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.4

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.4

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.38

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.38

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.37

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.36

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.35

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.35

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä