Golden Globe: Awards - 2022

Golden Globe | Awards - 2022 | 03:00 | 10.1.2022
Kohde sulkeutuu: 10.01.2022 03:00
Golden Globe Awardseista kaksi suosikkia ja yksi yllättäjä isolla kertoimella.Golden Globet jaetaan elokuva – ja televisioväelle taas Amerikan aikaa ensi sunnuntaina Los Angelesin Beverly Hillsissä. Valinnat tekee Hollywoodin Foreign Press Association. Kaikista merkittävimmistä kategorioista löytyy vetomarkkinoilta kertoimia, ja jokunen kelpo kohde sieltäkin lapulle tarttuu.

Tämän vuotinen Golden Globe ei ole entisten veroinen. Vielä jokunen vuosi sitten brittikoomikko Ricky Gervais viihdytti liikkuvan kuvan tähtiä paikan päällä ja rahvasta televisioiden ääressä pilkkaamalla elokuvatähtiä mitä osuvimmilla herjoilla. Nyt paikalla on vain muutamia katsojia yhteisöistä, joille HFPA on antanut rahallista tukeaan. Useat näyttelijät sekä alan yritykset kuten Netflix ja Amazon boikotoivat tapahtumaa vastalauseena HFPA:n puutteille sen jäsenten diversiteetissä. Samasta syystä NBC on kieltäytynyt televisioimasta juhlaa.Mutta katsotaan niitä ehdokkaita.

Lady Di ja Kristen Stewart


Naispääosa-palkinnon ennakkosuosikki on Kristen Stewart roolistaan Lady Dianana Spencer-elokuvassa.
Stewart on saanut roolistaan ylistystä, ja jo kuvien perusteella hän on vakuuttava roolissaan, aivan kuin Lady Di itse. Stewartin kehonkielikin on tarkkaan tutkittu, hän on pieniä eleitä myöten roolihahmonsa.
Rooli on vielä iso kerätäkseen tunnustusta, tuskaa ja surua riittää, kun kärsivä prinsessa yrittää pärjätä umpijäykän kuninkaallisen perheen kanssa. Diana oli Charlesinsa kanssa alakynnessä, kuninkaallinen perhe kritisoi häntä jatkuvasti ja sitten tuli vapaus ennen lopullista tuhoa. Täydellinen Hollywood-rooli.
Stewartin kerroin on 1.50 -tasolla, ja kyllä siihen voi lantit kaataa.Isomman kertoimen perään voi lähteä kategoriassa ”Paras musikaali tai komedia”. Steven Spielbergin uusintaversio West Side Storysta on tietenkin ennakkosuosikki, eikä sen kerroin vetomarkkinoilla ole kuin alle 1.30. Isompi kala olisi yllätysvoittaja tick, tick …BOOM!, jonka kerroin on jopa 15.00.
West Side Story on luonnollisesti takuuvarma elokuva, näyttelijät, koreografia ja kaikki muu musikaalitavara on parasta a-luokkaa. Yllätyksetön West Side Story tietenkin on, tuttu tarina kerrottuna parhaalla mahdollisella tavalla.
tick, tick … BOOM! on kerännyt ylistystä sekin, ja tämä leffa on yllättävä. Elokuva on Lin-Manuel Mirandan ensimmäinen ohjaus, ja ohjauksessakin on jotain uutta ja tuoretta. Pääosan Andrew Garfieldkin on ilmeisesti loistava roolissaan.

Ja jos vielä haluaa kolmannen betsin lapulle, niin Paras miespääosa -kategorian suosikki Will Smith elokuvassa King Richard on ok veto noin 1.45 -kertoimella. Rooli taitaa olla Smithin paras. Smith on Richard Williams, joka tyttäret ovat tenniskenttien starat Serena ja Venus. Tässäkin asetelmassa on jännitteitä, kun isä-Richard johdattaa tyttäriään eteenpäin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Paras naispääosa - Kristen Stewart @1.5

Bet365 - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.38

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders