NBA: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

Julkaistu: 05.04.2019 12:40


NBA: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
NBA | Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers | 05:30
NordicBet NordicBet
Golden State Warriors varmisti playoff-paikkansa jo kauan aikaa sitten ja kruisailee nyt loput pelit ja hioo kuvioitansa playoffeja varten. Ensimmäisellä kierroksella heillä on hyvin todennäköisesti vastassa San Antonio Spurs, mutta se voi vielä vaihtua Oklahomaksi riippuen viimeisten kierrosten tuloksista. Golden State on ollut kohtalaisessa iskussa loppukaudesta ja on hyvin todennäköinen läntisen konferenssin ykkössijoitettu.

GSW:ltä tulee tänään olemaan lepovuorossa Demarcus Cousins, joka pelasi hyvän ottelun eilen kun joukkue voitti reippaasti Los Angeles Lakersin. Tämä on molemmille GSW:lle sekä Clevelandille back to back ottelu. GSW ei peluuttanut ykkösmiehiään eilenkään täysiä minuutteja, eikä tule varmasti tänäänkään peluuttamaan. Cousinsin tilalle tänään centeriksi tulee Andrew Bogut, joka liittyi loppukaudesta joukkueeseen. Hän huilasi viime ottelun.

Cavaliersille tämä vieraskiertue on täysin panokseton ja varmasti raskas. Joukkueella ei ole motivaatiota tehdä tulosta ja tämä on heille nyt jo viiden vieraspeli lännessä putkeen. Eilen Cavaliers hävisi Sacramentossa Kingsille numeroin 117-104. Cavaliersiltä puuttuu tärkeitä pelaajia jälleen, kuten Kevin Love sekä Matthe Dellavedova. Tristan Thompson tulee tähän otteluun takaisin, kun hän oli huilivuorossa eilen. Joukkueen ykkösmiehet Colin Sexton sekä Jordan Clarkson ovat olleet isolla kuormituksella ja Sextonkin pelasi eilen lähes 38 minuuttia.

Vaikka tasoitus on hyvin suuri GSW:lle tässä ottelussa, uskallamme silti pelata heitä. Cavaliers matkustaa, pelaa back to back ottelua ja on ilman minkäänlaista motivaatiota. Kotikentällä tilanne voisi olla eri, kun kotiyleisön edessä pelaaminen luo ulkoista motivaatiota joukkueelle. Tässä ottelussa emme kuitenkaan usko, että Cavaliers pystyisi pistämään hanttiin ja GSW vie pelin reilulla erolla.

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -16 @1.90

Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan