NBA: Golden State Warriors - Houston Rockets

Julkaistu: 03.01.2019 17:51


NBA: Golden State Warriors - Houston Rockets
NBA | Golden State Warriors - Houston Rockets | 05:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Golden State Warriors isännöi Oracle Arenalla tulikuumaa Houston Rocketsia. Ottelussa nähdään hieno kamppailu liigan kovimpien supertähtien välillä, kun Steph Curry ja Kevin Durant koittavat saada James Hardenin pidettyä kurissa. Golden State on palannut lännessä toiseksi, mutta ottanut aina silloin tällöin myös tappioita, kuten joulupäivän ottelussa jopa murskalukemin Lakersiä vastaan. Viimeiset kaksi ottelua ovat olleet kuitenkin puhtaita voittoja.

Vedonlyöntimarkkina on tässä ottelussa reagoinut paljon Houstonin poissaoloihin ja Golden Staten brändiarvo tuntuu painavan heidän kerrointa myös turhan alas. Houston Rockets on ollut nyt ilman Chris Paulia jo hetken aikaa ja myös Eric Gordon on ollut sivussa viimeiset ottelut. Silti Houston on pysynyt voittamattomana ja ottanut 10 voittoa viimeisestä 11:sta pelistä. James Harden on väläytellyt sitä miksi hänet valittiin viime kauden MVP:ksi ja naputtanut käsittämättömiä tehoja illasta toiseen.

Tasoitusvedonlyönnissä markkina antaa Houstonille tänään jopa 8 pisteen etumatkaa. Vaikka ollaankin Golden Staten kotikentällä, ei joukkueiden pelivoimaero aivan näin suuri ole. Näemme tasoituslinjassa vääristymää Houstonin eduksi ja pelikohde tähän otteluun on ehdottomasti heidän kauttaan. James Harden ottaa enemmän ratkaisuja, kun Chris Paul ei pelaa ja tämä on ainakin tähän mennessä toiminut ja tuonut joukkueelle voittoja. Houston ja Golden State ovat molemmat liigan kärkeä hyökkäystehokkuudessa ja uskomme Houstonin saavan tänäänkin palloa pussiin niin paljon, että 8 pisteen tasoitus riittää voittoon.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

Houston Rockets +8 @1.96

18bet - Lue arvostelu

1.96

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan