NBA Summer League: Golden State Warriors - Los Angeles Lakers

Julkaistu: 12.07.2019 13:49


NBA Summer League: Golden State Warriors - Los Angeles Lakers
NBA Summer League | Golden State Warriors - Los Angeles Lakers | 23:30
Golden State Warriors ja Los Angeles Lakers kohtaavat Las Vegasin turnauksessa toiseen otteeseen. Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat tänä kesänä jo Sacramenton turnauksessa reilu viikko sitten, joten tuleva ottelu on näille jo kolmas kohtaaminen. Tuolloin Sacramentossa Lakers vei ottelun 10 pisteen erolla, mutta toisessa ottelussa Las Vegasissa taas Golden State vei ottelun 8 pisteellä. Varsinkin Lakersin meno on näyttänyt menevän vain alaspäin turnauksen edetessä ja viime ottelustakin tuli reilu tappio back-to-back ottelua pelaavaa Knicksiä vastaan.

Golden State on pelannut kohtalaisen turnauksen voittaen kolme ottelua neljästä. Ainoa tappio Las Vegasissa on tullut Charlottelle tiukassa ottelussa. GSw on Lakersin lisäksi voittanut hyvin pelanneen Toronton sekä Denverin. Viime kohtaamisessa Lakers ei ollut huolellinen pallon kanssa ja he menettivät pallon jopa 21 kertaa.

GSW ei ole ollut hyvä heittojoukkue tässä turnauksessa, vaikka heiltä löytyy hyviä heittäjiä. Viime ottelussa Denveriä vastaan, minkä GSW voitti aivan lopussa, he osuivat vain hieman yli 13% tarkkuudella kaaren takaa. Jos GSW mielii voittaa olisi heidän parannettava kaukoheittämistään toden teolla, mutta siitä huolimatta joukkue on pystynyt luomaan korin läheltä hyvin paikkoja ja voittamaan otteluita. Mikä GSW:llä on ollut hyvää on heidän nopeat suunnanmuutokset hyökkäyssuuntaan, aivan kuten NBA:ssakin heidän ykkösmiehistönsä tekee. Ns. fastbreakit ja helpot ajot korille ovat tuoneet tärkeitä pisteitä myös kesäliigassakin.

Lakers ei näytä olevan yhtenäinen joukkue tällä hetkellä ja uskomme GSW:n ottavat heistä niskalenkin tälläkin kertaa. Vedonlyönnissä he ovat maltillinen suosikki, joka kelpaa meille.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -3,5 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.89

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan