NBA: Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves

Julkaistu: 02.11.2018 16:53


NBA: Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves
NBA | Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves | 04:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Golden State Warriors saa vastaansa mielenkiintoisessa tilanteessa olevan Minnesota Timberwolvesin. GSW on jatkanut kovia otteitaan ja voittanut viimeiset kuusi otteluaan. Tappioita on kaudella tullut tähän mennessä vain yksi yhdeksästä ottelusta. Joukkue on ollut hyvässä vireessä jälleen kolmosen kaaren takaa ja muunmuassa Klay Thompson teki NBA:n ennätyksen Brooklynissä heittämällä 14 kolmosta yhdessä pelissä. Steph Curry heitti viime ottelussa 37 pistettä vaatimattomalla seitsemällä kolmen pisteen heitolla. Onhan tuo kaksi kertaa vähemmän mitä Thompson.

Leikki sikseen ja keskitytään Minnesotaan. Jimmy Butler ja Jeff Teague huilasivat viime ottelun ja tästähän media riemastui ja repi juttuja kuin tuulesta. Minnesota ja Butlerin tilanne on vielä auki ja seura hakee oikeanlaista sopimusta Butlerin treidille. Butler ei pelannut viime ottelussa ja jotkin mediat kertoivat hänen istuvan protestiksi, kun häntä ei ole vielä treidattu. Hän itse kuitenkin kumosi nämä huhut ja on pelannut todella hyvin ja antanut joukkueelle kaikkensa kentällä. Tänään hän on jälleen kentällä ja tulee varmasti freshinä tekemään kovaa jälkeä.

Vedonlyönnissä Minnesota saa jopa yli 11 pistettä eteen. Tämä tuntuu paljolta, mutta on kokolailla oikein. Vaikka Minnesota on hyvä korisjoukkue, on GSW tällä hetkellä vain niin järkyttävän hyvä, että jopa läntisen konferenssin kovia joukkueita vastaan GSW on kotikentällään kaksinumeroinen suosikki.

Minnesota on pelannut kaksi viime peliään hyvin ja voittanut Lakersin ja hyvin puolustavan Utahin. Molemmat joukkueet pelaavat kohtuullisen kovalla temmolla ja pisteodottama on suhteellisen korkealla. Uskomme kuitenkin, että tasoituksen tulisi olla n. 10 pisteen kantturoilla ja saamme kevyen edun Minnesotalle. Butler ei välitä huhuista ja saa varmasti häneen kohdistuvasta paineesta vain lisää virtaa.

Pelivalintamme:

Minnesota Timberwolves +11,5 @1.93

888sport - Lue arvostelu

1.93

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan