NBA Preseason: Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves

Julkaistu: 29.09.2018 20:46


NBA Preseason: Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves
NBA Preseason | Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves | 03:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Hallitseva mestari Golden State avaa harjoituskauden kotihallissaan Oracle Arenassa Minnesotaa vastaan. GSW:llä kävi melkoinen mäihä kesällä, kun he saivat naurettavalla 5,3 miljoonan dollarin sopimuksella DeMarcus Cousinsin. Ne kelle nimi ei vielä välttämättä kerro mitään, on Cousins yksi koko maailman parhaita centereitä ja tämän kauden osalta tämä oli täysi ryöstö. Cousinsilta toisaalta looginen siirto, sillä hän saanee sormuksen tällä kaudella Golden Staten kanssa ja sen jälkeen hän voi raapaista maksimisopparin jonkun joukkuueen kanssa ja tämän jälkeen lopettaa uran.

Minnesota Timberwolves on ollut otsikoissa Jimmy Butlerin kiukuttelun takia ja hän haluaisi tällä hetkellä visusti pois joukkueesta. Joukkue teki juuri pitkän jatkosopimuksen nuoren Karl-Anthony Townsin kanssa ja Butler ei huhujen mukaan olisi ollut tyytyväinen Townsin voitontahtoon ja asenteeseen. Minnesota on kuitenkin jälleen todella vahva joukkue ja nuoret pelaajat ovat jälleen kauden kokoneempia ja vaarallisempia. Joukkue ei ole muuten merkittävästi muuttunut ja ydinporukka on säilynyt ennallaan. Jää nähtäväksi, ketä joukkueeseen tulee jos Butler lähtee. Viimeisimmät huhut ovat hänen siirtymisestään Miami Heatiin.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella runkosarjassa kolme kertaa. GSW vei näistä nimiinsä kaksi ja Minnesota yhden. Harjoitusotteluissa kohtaamisia oli kaksi, joista molemmat voittivat vierasottelunsa. Minnesota vierailee tänään jälleen Oaklandissa ja heitä me pelaamme. Minnesota saa jopa 3,1 kerrointa tässä ottelussa. Jälleen kerran harjoitusotteluiden luonne on tunnustelu, valmistautuminen, fiiliksen hakeminen ja koko rosterin tasainen peluuttaminen. GSW on täynnä supertähtiä, mutta heidän minuuttinsa ovat ensimmäisessä harjoitusottelussa varmasti hyvin rajalliset. Cousins ei ole vielä pelikunnossa akillesjännevammansa jälkeen.

Minnesota on tällä kertoimella todella hyvä valistunut arvaus voittamaan harjoitusottelun, jonka satunnaisuus on suurempaa. Näissä otteluissa siis isommat kertoimet ja altavastaajat ovat hyviä pelikohteita, joita uskaltaa pelata enemmän kuin normaaleissa runkosarjaotteluissa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Minnesota Timberwolves @3.10

Betway - Lue arvostelu

3.10

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.94

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.87

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.85

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan