NBA: Golden State Warriors - Portland Trail Blazers

Julkaistu: 14.05.2019 11:32


NBA: Golden State Warriors - Portland Trail Blazers
NBA | Golden State Warriors - Portland Trail Blazers | 04:00
Unibet Unibet
NBA:n playoffit ovat edenneet konferenssifinaaleihin saakka. Tämänvuotiset playoffit ovat olleet äärimmäisen viihdyttävää katseltavaa, kun sarjat ovat olleet tasaisia ja venyneet pitkälle. Läntisen konferenssin finaalit starttaavat tänä yönä, kun Golden State saa vieraakseen Portlandin. Trail Blazers kukisti seitsemmännessä ottelussa Denverin vieraissa niukasti 96-100.

Golden State kukisti omassa sarjassaan Houstonin 4-2 ja lähtee ennakkosuosikkina luonnollisesti myös tähän sarjaan. Ensimmäinen ottelu on ennakolta Golden Staten heiniä. Portland on juuri pelannut seitsemän tiukkaa ottelua kovaa Denveriä vastaan ja saanut vähemmän lepoaikaa kuin Golden State. Tämä on äärimmäisen arvokasta, kun pelitahti on kova ja varsinkin henkinen rasitus ja painetila kasvaa. Portland joutui äärimmäisen koville Denverin kanssa ja joutunut matkustelemaan edestakaisin ja nyt vielä matkustaa heti vieraisiin Oaklandiin.

Golden Statelta on vielä poissa Demarcus Cousins sekä Kevin Durant. Nämä ovat yksiä parhaimpia pelaajia koko liigassa, mutta poissaolot eivät tuntuneet haittaavan joukkuetta yhtään. Golden Staten joukkueen syvyys on järjetöntä ja he luultavasti ovat vain hyvillä mielin, kun vastaan asettuu Portland eikä Denver. Portlandilta loukkaantui viime ottelussa Rodney Hood, joka on ollut myöskin tärkeä pelaaja, vaikka ei avauskokoonpanon mies olekaan. Hän on poissa ensimmäisestä ottelusta ainakin.

Uskomme rasituksen ja lepoedun siivittävän Golden Staten ensimmäisen pelin voittoon. Portland on hyvin tiivis joukkue, joka ei ole samanlainen tähtisikermä kuin Golden State, mutta saa jokaisesta pelaajastaan hyvin paljon irti. Golden Staten laatu on kuitenkin tässä pelissä liikaa. Sarja alkanee GSW:n sanellessa alkutahdit, mutta Portland parantanee myöhemmissä otteluissa.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -7,5 @1.96

888sport - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan