NBA Playoffs: Golden State Warriors - Portland Trail Blazers

Julkaistu: 16.05.2019 15:51


NBA Playoffs: Golden State Warriors - Portland Trail Blazers
NBA Playoffs | Golden State Warriors - Portland Trail Blazers | 04:00
Unibet Unibet
Läntisen konferenssin finaalit alkoivat juurikin niin kuin ajattelimme ja ensimmäisen ottelumme vihje osui naulan kantaan. Golden State oli lopuksi Portlandia parempi jopa 22 pisteellä, kun mm. Steph Curryn heittokäsi oli jälleen kuuma hänen pussittaen 36 pistettä.

Toinen ottelu tulee olemaan jälleen äärimmäisen jännittävä. Portland saa paljon kaivatun lepopäivän, mutta on joutun jälleen olemaan vieraissa, mutta päässyt hetkeksi asettumaan. Portlandista huomasi, että he tarvitsevat pari ottelua ainakin, ennenkuin pääsevät kärryille jälleen kuinka hyvä joukkue onkaan vastassa. Nyt he päästivät liikaa helppoja koreja, kun GSW pääsi juoksemaan nopeasti kenttää ja pitkillä syötöillä kärkkymään helppoja paikkoja. GSW heitti myöskin kolmen pisteen heitot yli 50% tarkkuudella sisään, kun Portlandin puolustus ei pystynyt pitämään heidän heittopaikkojansa tarpeeksi vaikeina.

GSW käytti hyvin scriinejä avittaakseen mm. Steph Currya joka nakutti kaaren takaa jopa yhdeksän kolmosta. Myös pallonmenetyksiä Portlandilla oli liikaa, jopa 21 kappaletta, joka kielii juurikin siitä että valmistautuminen uuteen sarjaan tiukan Denver-ottelusarjan jälkeen on hyvin haastavaa.

Tänään ottelu tulee olemaan varmasti hieman tasaisempi, mutta vaikka Portland pystyisi pitämään GSW:n poissa kolmen pisteen heitoilta hieman paremmin, on GSW:n hyökkäys kuitenkin niin laadukas, että he löytävät palloa liikuttamalla ja juoksemalla hyvän prosentin heittopaikat myös kaaren sisältä. GSW:n kaltaista joukkuetta vastaan Portland on liikaa vain Lillardin ja McCollumin varassa ja kontrasti tähtisikermään on huomattava.

Vedonlyöntimarkkina ei ole nostanut viime pelistä GSW:n todennäköisyyttä voittoon ja siten myös tasoitustakaan. Uskallamme pelata vielä tämän toisen kotiottelun GSW:lle uudelleen samalla tasoituksella.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -7,5 @1.96

LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.90

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan